Waarom Windows omarmen Android en iOS is een slecht idee

Het is officieel. Microsoft heeft de mobiele ruimte om Apple en Google overgegeven. Iedereen begroet Android! Iedereen begroet iOS!

Serieus wat kun je er zelf van Microsoft proberen om zowel Android als iOS applcations om Windows te brengen? Ten eerste is er geen twijfel dat Microsoft het makkelijk kan maken, als niet triviaal, om een ​​aantal van deze apps naar Windows Mobile te brengen.

Let op, ik zeg “Windows Mobile”, niet Windows. Terwijl Microsoft is de romp werkt uit om Windows te maken, met zijn Universal Windows App Platform, weergegeven als een platform voor alle ontwikkelaars, zijn deze apps nog steeds ARM architectuur specifiek te zijn. Dus, als je wilt Androids apps draaien op het bureaublad van Windows, je zult nog steeds wilt dat een oplossing van derden, zoals BlueStacks. Als een desktop je zal doen, is Google waardoor het makkelijker om Android-apps op Chrome OS draaien met Android App Runtime voor Chrome (ARC).

Microsoft execs beweren Windows 10 zal op 1 miljard apparaten geïnstalleerd worden binnen twee tot drie jaar tijd, wat betekent dat tegen het einde van de zomer 2018.

Wat gebeurt er met Project Astoria, Microsoft’s Windows Universal Platform Bridge toolkit, is dat Android-ontwikkelaars “Windows” apps voor telefoons kunnen bouwen door hergebruik van hun Android-code. Ik zeg “Windows”, omdat Microsoft doet dit door het uitvoeren van Android Open Source Project (AOSP) te draaien als een subsysteem. Kortom, deze apps draaien op Android, die zal worden uitgevoerd in emulatie op Windows.

Okay programmeurs, wat krijg je als je iets in emulatie draaien? Dat is juist. Je krijgt trage prestaties.

Microsoft probeerde te ontwijken dit fundamentele programmering feit op Build. “Sommige mensen zouden dit emulatie noemen,” zei Operating Systems Group President Terry Myerson, in een interview Build. “Maar het is echt over subsystemen (hoewel) zijn er aspecten van emulatie in hier.

Een ander probleem is dat de toepassingen die zijn geschreven om de AOSP niet geven u toegang tot al het lekkers dat de gebruikers denken als “Android.” Bijvoorbeeld, YouTube, Google Maps en Gmail zijn alle Google-eigenschappen met aparte licenties. Als uw app ze gebruikt, is de kans groot dat u niet van plan om in staat zijn om ze te gebruiken op een Windows 10 mobiel apparaat.

Import Xcode projecten in Visual Studio; Zorg minimale wijzigingen aan uw iOS / Objective-C code om een ​​Windows-app bouwen, bouwen en debuggen van uw Objective-C-code vanuit Visual Studio, Profiteer van de Windows-services; Breid uw app om te profiteren van Universal Windows-platform is voorzien; Objective C-compiler

Daarnaast zijn veel apps gebruik maken van Google Mobile Services (GMS). Toepassingen GMS voor dergelijke diensten zoals geolocatie, in-app aankopen, en authenticatie.

Om make-up voor dit gebrek aan functionaliteit, zal Microsoft een aantal van hen te vervangen door Windows-services. Microsoft had eerder aangekondigd dat het bezig was met het Android leverancier Cyanogen om te integreren en te distribueren Microsoft diensten zoals messaging, nutsbedrijven en cloud-diensten in de Android-gebaseerde Open OS Cyanogen’s. We weten bijvoorbeeld dat Microsoft heeft beloofd dat deze apps zal worden geïntegreerd met Cortana, persoonlijke digitale assistent van Microsoft.

Dus, zeker, in theorie Android-ontwikkelaars in staat zullen zijn om hun APK-bestanden te nemen en zet ze zonder gedoe of muss Windows 10 Mobile. In de praktijk zal het niet eenvoudig zijn.

Voor iOS programmeurs, is het nog ingewikkelder. In Project Islandwood, Microsoft introduceert een universele Windows-platform Bridge toolkit die belooft om u te ontwikkelen Windows apps met behulp van Objective-C. Dit omvat de volgende functies.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Android, iOS controle 96,3 procent van de wereldwijde smartphone-markt: IDC; Hier is hoe Microsoft hoopt Android en iOS-telefoon apps te krijgen in zijn Windows 10 Store; 10 redenen om een ​​Windows-tablet voor werk in plaats van een iPad of Android te kopen, Microsoft rolt nieuwe Outlook apps voor iOS en Android, Cortana op iOS en Android is een Windows 10 te spelen

Klik hier voor de foto? Met uw iOS-programma’s die u gaat nodig hebben om daadwerkelijk port hen om Windows Mobile. De positieve kant is dat deze apps moeten sneller draaien op Windows Mobile dan Android. Het minpunt is dat de Apple iPhone en iPad-ontwikkelaars zal moeten meer tijd besteden aan het herwerken van hun applicaties te draaien op Windows Mobile.

Kan het worden gedaan? Tuurlijk, King’s Candy Crush Saga voor Windows werkt prima. Maar, zal iOS programmeurs nodig hebben om harder te werken dan hun Android neven om hun apps naar Windows te brengen.

Zet dit samen en hier is wat ik zie. Ten eerste, als je een Windows Phone of RT ontwikkelaar bent, mag ik vragen waarom? Door IDC februari 2015 tellen, Google en Apple’s respectievelijke mobiele besturingssystemen samen te komen om 96,3 procent van alle smartphone zendingen wereldwijd. Windows? Het kwam tot een zielige 4,2 procent.

Is het een wonder dat mobiele software bedrijven, zoals Kabam, reeds verlaten Windows? Ik denk het niet.

En, nu Microsoft maakt het gemakkelijker dan ooit voor de meer welgestelde Android en iOS rivalen om apps te maken voor “uw” platform. Ik zie gewoon geen reden om moeite met het bouwen van Windows Mobile specifieke apps.

Microsoft heeft de sleutels van het Windows Mobile koninkrijk naar Android en iOS-programmeurs overhandigd. Of die ontwikkelaars zullen moeite met het is een andere vraag. Na de eerste roes van opwinding, ze zullen ook aanzienlijke technische en op de markt problemen om hun apps winstgevend op Windows worden geconfronteerd.

Ik denk dat Microsoft is het maken van een wanhopige spel relevant in de mobiele ruimte met een eigen besturingssysteem te blijven en het is er een die is gedoemd te mislukken. Microsoft zou beter af blijft zijn inspanningen richten op het porten van de toepassingen voor Android en iOS zijn.

 verhalen

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal