VC-Technopreneur dialoog IT-investeringen bevorderen

Kuala Lumpur, 24 november 99 (MSC Times) -: 3Capital.com Sdn Bhd, waarin het kapitaal matchmakes met creativiteit, is het organiseren van een tour en de dialoog voor venture capitalists en investeerders om internet, IT, telecom en high-tech investeringen in Maleisië te promoten.

Morgan Stanley Dean Witter (Singapore), ING Barings (Hong Kong); Citicorp Hoofdstad Sdn Bhd; BI Walden Beheer Sdn Bhd; Asiatech Ventures (Singapore); eGlobal Technology Services (Singapore en Maleisië), Harry Elias Partnership (Singapore); SP Setia Bhd; JC Consultants ( “angel” investor); Bumiputera & Technology Venture Capital Bhd; DTA Capital Partners Sdn Bhd; MTDC Capital & Technology; MSC Venture Corporation Sdn Bhd; Technology Park Maleisië Venture Capital

Chief executive Sivapalan Vivekarajah vertelt MSC Times.com de grote VC bedrijven en particuliere investeringen bedrijven, zowel lokale als buitenlandse, die deelnemen aan de dialoog gepland voor 30 november, zal 1999 omvatten

De tour zal betrekking hebben Multimedia Development Corporation (MDC), die de Multimedia Super Corridor (MSC) beheert; MSC Venture Corporation; MSC Centraal Incubator die internet huizen en IT startups; MTDC Incubator, de thuisbasis van high-tech en bio-tech bedrijven, en Putrajaya.

Er zullen ook presentaties van MDC op MSC initiatieven, MSC Centraal Incubator en MTDC Incubator op ontwikkelingsprogramma’s voor starters en high-tech bedrijven respectievelijk, en MESDAQ op de kapitaalmarkt en de notering procedures op het land de tweede beurs voor snelgroeiende bedrijven.

Daarnaast zal er presentaties door twee succesvolle MSC-status van internet bedrijven – online service provider Levensvatbare Net Solutions Sdn Bhd en Media Shoppe Sdn Bhd.

3Capital.com heeft gepland voor een VC-Technopreneur cocktail op de avond van 30 november bij Renaissance Hotel in Kuala Lumpur voor VC’s, investeerders en technopreneurs om te netwerken. Het wordt gesponsord door Microsoft Maleisië en MTDC.

Sivapalan zegt VC en angel investeerders zijn een uitstekende bron van fondsen, maar weinig technopreneurs in het land hebben de mogelijkheid om hen te ontmoeten in een informele sfeer.

De cocktail zal dus een grote laan voor hen om relaties die kunnen leiden tot lange termijn investeringen en andere zakelijke allianties te bouwen.

Hij zegt dat VC’s en beleggers zullen profiteren door het hebben van face-to-face gesprekken met de Maleisische ondernemers leren over de vele mogelijkheden in het land, bron potentiële investeringen, en netwerken met andere investeerders in Maleisië.

Voor technopreneurs, kunnen ze hun projecten en ideeën en de bron financiering evenals joint venture partners te bespreken.

3Capital.com is de eerste en enige Aziatische internet bedrijf dat VC matching service biedt voor internet en high-tech ondernemers en investeerders in de regio.

Het biedt ook totale programma zakelijke ondersteuning door het verstrekken van ondernemers met consultancy op bedrijfs-, marketing- en promotie-strategieën, handelsmerk, dienstmerk en registratie octrooi; training in ondernemerschap, en zakelijke dienstverlening.

3Capital’s VC matching service is van cruciaal belang, want als biedt niet alleen de financiering van groeibedrijven, maar ook het juiste type van fondsen en investeerders-partners, “Sivapalan voegt.” Het hebben van de juiste partner kan het verschil tussen succes en mislukking.

Over de financiering aspect, zegt hij 3Capital.com zal een bedrijf te helpen bij het verkrijgen van middelen, meestal in de vorm van de VC, voor zijn onderneming.

Tech industrie; Noord-Korea onthult Netflix kloon voor de burgers, veiligheid, Huawei om een ​​veilige, slimme stad rente met Singapore lab tikken; Start-Ups; Telstra Ventures tekent Telkom Indonesia voor inbedrijfstelling investeringen in Azië, Cloud, APAC digitale transformatie zal niet slagen zonder hybride cloud

Maar als je een innovatief product of octrooi hebt, kan er fondsen in de vorm van O & O-subsidies, en als je in aanmerking komt, zal 3Capital.com u helpen dergelijke subsidies te verkrijgen.

Op VC, zegt hij 3Capital.com laat u kennismaken met niet meer dan drie potentiële VC partners. Zodra er een indicatie van interesse, zal het je matchmake met een VC partner en kunt u om te onderhandelen over voorwaarden in prive. Het zal enige advies of bijstand te verlenen indien nodig.

Op het gebied van documentatie, indien nodig, zal 3Capital.com de ondernemer te helpen bij het opstellen van de samenvatting als zakelijke en financiële plannen voor presentatie aan de VC partner of R & D-financiering organisatie.

kosten van de dienst 3Capital.com is “succes-based”, wat betekent dat als het niet succesvol in het verkrijgen van fondsen voor u, betaalt u het bedrijf slechts een nominale vergoeding plus uitbetalingen.

Sivapalan merkt op dat door slim partner 3Capital’s, dan kunt u ook de bron voor ondernemingen in Maleisië, Singapore en andere ASEAN-landen, ondersteund door de lokale aanwezigheid, evenals haar bestuurders ’20 jaar bedrijfservaring en belichting.

Procedure-wise, zal 3Capital.com een ​​eerste screening en due diligence over het bedrijf en de ondernemer op zoek naar VC hem de tijd om op te slaan en om ervoor te zorgen dat de onderneming is commercieel levensvatbaar te doen.

Op vereisten van een succesvol bedrijf, Sivapalan zegt dat terwijl zij omvatten een briljant idee, een innovatief product en een goede website, die alleen zal geen bedrijf commercieel levensvatbaar en succesvol te maken.

Zelfs de grootste van ideeën of producten zullen niets waard zijn tot ze geproduceerd, op de markt gebracht en verkocht tegen een winst.

Er moet een totale en effectieve strategie zijn. Vaak mislukte e-commerce ventures zijn niet te wijten aan technische problemen, maar het ontbreken van een effectieve strategie.

Zo legt hij uit, zal wat product of dienst aangeboden moeten worden afgestemd op de mondiale markt en het voldoen aan de wereldwijde concurrentie.

World Trade Organization (WTO) beleid zal betekenen verminderd protectionisme, tarieven en handelsbelemmeringen. Vandaar, global marketing is van vitaal belang, niet alleen maar marketing.

Noord-Korea onthult Netflix kloon voor de burgers

Huawei om een ​​veilige, slimme stad rente met Singapore lab tik

Telstra Ventures tekent Telkom Indonesia voor inbedrijfstelling investeringen in Azië

APAC digitale transformatie zal niet slagen zonder hybride cloud