Top 5 gratis PlayBook apps

BlackBerry World is in sessie en PlayBook praten is over het hele web. Een groot deel van dat gepraat draait om apps voor de PlayBook, met name het gebrek aan hen. Er zijn niet veel apps voor de BlackBerry-tablet, maar er zijn een paar die zijn pretty darn goed. Hier zijn mijn picks voor de top 5 gratis apps die momenteel beschikbaar zijn voor de BlackBerry Playbook. Ik alleen derde party apps op deze lijst en niet een vooraf geïnstalleerd op de tablet.

GeeReader. Deze app is een RSS-lezer die interfaces met Google Reader. Het heeft een zeer slimme UI die optimaal gebruik maken van de 7-inch scherm van de PlayBook’s neemt, en het is leuk om te gebruiken. Helaas, net als veel PlayBook apps werkt het niet in staand, maar het landschap scherm is echt goed. Er is een hoop te vegen actie mogelijk dat het snel maakt en leuk te versnellen door middel van een heleboel RSS feed artikelen. alleen Landschap.

Poynt. Location-based apps zijn een perfecte pasvorm voor de tablet, en Poynt is een mooie. Met behulp van Poynt is zo simpel als tikken wat u zoekt, voedsel, bedrijven, gas, enz. Het is razendsnel op de PlayBook en maakt mooi gebruik van de kaarten in het programma. Het is een bijzonder leuke manier om films in de lokale theaters. alleen Landschap.

WeatherEye. U kunt een mobiel apparaat niet zonder een goede weer app en WeatherEye is eenvoudig maar mooi ontworpen. Het interfaces met de The Weather Network en levert volledige informatie over het weer van uurlijkse verwachtingen voor de lange termijn voorspellingen. De graphics zijn mooi gedaan en de app loopt snel en vloeiend. Eervolle vermelding in deze categorie gaat naar de vooraf geïnstalleerde AccuWeather app. Het is misschien goed genoeg voor veel gebruikers, en heeft een mooie interface. alleen Landschap.

Reader’s Digest. Deze publicatie is zo Amerikaans als appeltaart en hotdogs, en de app is een geweldige manier om vrije tijd besteden aan het lezen van de volkse artikelen is beroemd om is. Het downloaden van een nummer van het tijdschrift neemt een hele tijd als het gaat om honderden megabytes aan data, maar een geïnstalleerd is, is het een goede ervaring spinnen door de editie. De app is gratis, maar ik vermoed dat de nieuwe nummers van het tijdschrift zal een paar dollars kosten. Het is de moeite waard voor degenen die graag Reader’s Digest. alleen portret.

FourPlay. Foursquare gebruikers zullen willen controleren deze app voor het werken met de service op de PlayBook. Er is niet een native Foursquare app, maar FourPlay heeft een goede baan met de basisfuncties van het gebruik van de service. U kunt de locaties te vinden en check-in zoals verwacht, en de app is snel en aangenaam om te gebruiken. alleen Landschap.

Dit zijn niet de enige apps in de App World, maar zijn een goede plek om te beginnen voor nieuwe PlayBook eigenaars. Er zijn enkele opmerkelijke apps ontbreekt in deze lijst, Facebook in het bijzonder. Deze app is net vrijgegeven voor de PlayBook, en eerlijk gezegd ben ik teleurgesteld over hoe het gebruik van de tablet-scherm. Ik vind de Facebook-site in de browser om een ​​veel betere ervaring.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods

Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op waterbestendigheid, vijf kleuren

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Smartphones, Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; mobiliteit; Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op water weerstand, vijf kleuren