TCS breidt uit Singapore centrum van de wereldwijde banken te ondersteunen

Tata Consultancy Services heeft haar activiteiten in Singapore uitgebreid met een nieuw centrum voor internationale banken die actief zijn in de regio Azië-Pacific te bedienen.

De 1000-seat faciliteit vervangt een eerdere 500-seat center, die werd gelanceerd in 2011, en zal een scala aan diensten, waaronder applicatie-ontwikkeling en IT-diensten aan te bieden. De nieuwe site is onderdeel van de bancaire en financiële diensten bedrijf dat goed is voor meer dan 40 procent van de totale omzet TCS ‘, zei de Indiase IT-dienstverlener in een verklaring woensdag.

Erop wijzend dat het bedrijf is actief in Singapore voor bijna 30 jaar, Girish Ramachandran, Asia-Pacific voorzitter van TCS, zei: “We hebben een groeiende verschuiving van onze wereldwijde bancaire en financiële diensten opdrachtgevers bewegende kernelementen van hun activiteiten naar Singapore in gezien om dichter bij de snel opkomende Aziatische regio, en om talent en de stimuleringsmaatregelen van de overheid dat ze geven een globaal concurrentievoordeel te benutten.

“Singapore is onze regionale hoofdkwartier voor APAC operaties, en wij zijn vastbesloten om onze aanwezigheid uit te breiden in deze markt en aan onze wereldwijde klanten te helpen,” zei hij.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

India ‘anti-koloniale’ om zijn economische nadeel: Marc Andreessen in onsamenhangend Twitter rant; LG Pay zal een no show op MWC: Rapport; Singtel krimpt nettowinst met SG $ 16m; Facebook terugtrekt Gratis Basics project in India, Samsung te voorzien de openbare veiligheid netwerk in Zuid-Korea

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle