Sociale platforms kan niet zakelijke websites te vervangen

Hoewel consumenten steeds meer tijd doorbrengen op sociale netwerken, moeten bedrijven niet investeren al hun naamsbekendheid te vergroten op de sociale platforms en moeten hun corporate websites als onderdeel van de core-branding strategie van het bedrijf omvatten.

Liz Miller, vice-president van de wereldwijde programma’s en activiteiten op Chief Marketing Officer (CMO) van de Raad, zei dat veel klantgerichte merken in de Verenigde Staten begon het plaatsen van meer nadruk op hun sociale media engagementen, inclusief Facebook-pagina’s, meer dan zakelijke websites. Ze zei dat het hetzelfde patroon zou waarschijnlijk ontstaan ​​in Azië meer consumenten in de regio nog steeds betrokken bij; social media conversaties.

Miller opgemerkt bij Pages dienen naast aanwezig Web gehandhaafd. “Het voordeel van het hebben van een sociaal profiel is het mogelijk een marketeer deel te nemen aan een open, transparante en persoonlijk gesprek met consumenten die kiezen in en het toelaten is er iets wat ze willen, of zelfs de liefde, over het merk,” zei ze, eraan toevoegend het is een platform om naar te luisteren en meer informatie over klanten.

Echter, waarschuwde zij het zou “zeer gemakkelijk te raken in de sexy kant van de sociale”. Onder verwijzing naar cijfers van de Internet World Stats, merkte ze er naar schatting 236 miljoen Facebook-gebruikers, wat neerkomt op 44,8 procent van de online bevolking van de regio’s.

Voor bedrijven met een sociaal aanwezigheid is een aantrekkelijk idee als ze in theorie kunnen alle van deze doelgroep te bereiken in een vrije, publiek toegankelijk, eenvoudig te gebruiken en aanpasbaar platform, zei ze.

Corporate websites toestaan ​​autonomie, controle; Nate Elliott, vice president en principal analyst bij Forrester Research, ook geadviseerd tegen bedrijven richten hun naamsbekendheid te vergroten op sociale platforms. “Ja, we weten dat uw publiek maakt gebruik van social media – de meeste publiek deze dagen doen – maar dat betekent niet dat je moet Facebook of andere sociale media eigendom te gebruiken in het hart van uw branding ecosysteem,” zei hij.

Elliott zei bedrijven zullen waarschijnlijk meer gebruikers te bereiken op de eigen website van het bedrijf. “Hoewel de meeste mensen gaan met sociale media, niet iedereen op Facebook of YouTube … Wil je echt om de helft van uw doelgroep te negeren?” hij zei.

Hij voegde eraan toe klanten in staat om bedrijven online te vinden gemakkelijker door middel van zakelijke websites zal zijn. Meer dan 60 procent van de online site bezoeken momenteel worden gedreven door middel van onderzoek, merkte hij, eraan toevoegend zoekmachines vaak de voorkeur eigendom media social media. corporate website van Coca Cola’s, bijvoorbeeld, is gerangschikt hoger dan de Facebook-profiel pagina op Google Search, hoewel het eten en drinken bedrijf heeft 55 miljoen Facebook fans.

Elliott toegevoegd zakelijke websites hebben een grotere impact dan merk social media profielen. “Consumenten vertellen ons dat ze vertrouwen in bedrijf en het merk websites meer dan-bedrijf te runnen social media profielen,” zei hij, erop wijzend marketeers geloven dat dit vertaalt zich in een grotere kans.

Het hebben van eigendom van het bedrijf websites kan de business-to-diepere inhoud en ervaring te creëren, Elliott toegevoegd. “Uw Facebook-pagina is alleen dat – een enkele pagina,” zei hij, eraan toevoegend dat bedrijf wiki of customer loyalty programma’s niet volledig kunnen leven op Facebook.

Hij merkte bedrijven zouden volledige controle over hun websites, in tegenstelling tot de sociale platformen die door de gastheer kunnen worden gewijzigd zonder enige waarschuwing te hebben. “Als Facebook veranderde zijn pagina-indeling in maart 2011 werden marketeers verlaten; klauteren om de inhoud ervan te herontwerpen aan te passen aan de nieuwe pagina structuur,” zei hij.

Hij zei dat als Facebook verandert de regels voor data eigendom, de gevolgen “kan veel ernstiger zijn”. Ter vergelijking, corporate-owned sites geven marketeers volledige en permanente controle over de inhoud, vormgeving, gegevens en relaties met klanten, voegde hij eraan toe.

Naast het gebrek aan controle over sociale platforms, Miller zei merken vinden ze hebben weinig controle over wat een fan of lasteraar zegt over hun merken op sociale netwerken. “Niet iedereen op Facebook zal graag uw merk. En als een negatieve ervaring online wordt opgevoed, zijn marketeers vaak een ontmoeting met de uitvoerende teams veeleisende opmerkingen worden gewist of verwijderd”, zei ze.

Zij merkte bedrijven moeten ook niet vergeten social media is over de zichtbaarheid en authenticiteit. Daarom moet zij eerlijk en open in de sociale media en luisteren naar hun klanten, zei ze. “Aanwezig zijn, niet alleen het bouwen van een pagina en laat het onverzorgd of genegeerd,” voegde ze eraan toe.

Nicole Nilar, digitale marketing manager bij Singapore-hoofdkantoor creatieve mobiele studio, EdenCr8, overeengekomen: “We hebben ons bedrijf website als een merkidentiteit en Facebook-pagina als een engagement kanaal met onze gebruikers.

“De website van het bedrijf vertegenwoordigt geloofwaardigheid wanneer mensen zoeken naar het online, terwijl de Facebook-pagina geeft uiting aan onze stem – wie we zijn, wat we doen en waar we in geloven”, zei Nilar, toe te voegen is het belangrijk om gelijke inspanningen op te investeren zowel Facebook en de corporate website een goed uitgebalanceerde digitale strategie te hebben.

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Consumenten zijn reactie op sociaal-only bedrijven vermengd; Dorothy Chang, 26, zei dat ze onverstoorbaar als bedrijven ze wil gaan met alleen een Facebook-pagina, maar niet een website. “Zolang hun Facebook-pagina heeft getuigenissen, zal ik nog steeds van hen te kopen,” zei ze.

Terwijl Chang tegenover een handelaar die niet over een website en haar producten alleen verkocht via Facebook was gekomen, had ze niet te kopen van de verkoper te wijten aan het gebrek aan betalingsmogelijkheden die zij comfortabel met was.

Chok Pei Shan, een Maleisië-based marketing executive, zei dat ze bereid is om van een bedrijf te kopen zonder een website, maar haar uiteindelijke beslissing zal afhangen van de producten en de prijs. Ze zei dat ze bereid is om aankopen zoals mobiele telefoon accessoires of kleding maken als ze kosten minder dan 100 ringgit (US $ 33), omdat ze niet al te veel zal betalen om het product uit te proberen.

Onderzoeksassistent Cliff Chew voegde hij er met slechts een Facebook-pagina zou kopen van een bedrijf als hij iemand had gekocht van de verkoper kende en gaf een goede rating.

Echter, media coördinator Therese Chan zei dat ze zou waarschijnlijk te kopen van een bedrijf dat alleen een Facebook-pagina. “Het hebben van een goed ontworpen website toont toewijding omdat het veel moeilijker om een ​​goede website te zetten, met alle winkelwagentje en betaling componenten, dan een Facebook-pagina,” zei Chan.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport