SAPPHIRE 2010: SAP’s laatste kans?

Het is moeilijk te geloven, maar SAPPHIRE is nog niet begonnen en nu al de hashtag #SAPPHIRENow is het genereren van een behoorlijke hoeveelheid verkeer. Alles, van transport ellende verloren badge waarschuwingen (alle nuttige dingen) en verder naar stafleden scharrelen rond met wat ze denken dat last-minute wijzigingen zijn. Maar wat kunnen we verwachten?

Als een fan van samenzweringstheorieën Ik begin te denken dat vorige week Sybase overname is een slimme list om te buigen talk weg van wat velen van ons dachten zou gaan naar de ‘vooraan in het midden’ mega lancering van Business ByDesign zijn. BYD lijkt te zijn verbannen naar een lunch overeenkomst tegen het einde van de conferentie. Tenminste op mijn agenda. Duh?

Adviezen over de Sybase deal hebben veel diverser zijn dan gewoonlijk het geval is wanneer een grote acquisitie wordt gemaakt.

Dennis Byron denkt dat het een verspilling van tijd. In het proces herrijst hij de apps software equivalent van de geest van Kerstmis Future, onze wederzijdse vriend Bruce Richardson. Dang – heeft hij niet genoeg aandacht krijgen, toen hij bij AMR was? Vinnie Mirchandani wil SAP had niet de deal gedaan. Ik heb mijn eigen gedachten. Merv Adrian, die zowel SAP en Sybase als klant ziet op lange en korte termijn kwesties, maar vestigt zich op de mobiele als de Big Play telt.

Wat nog meer? Josh Greenbaum denkt SAPPHIRE vertegenwoordigt een tweede kans voor SAP om zichzelf te verlossen van haar recente zonden. Josh stakes drie gebieden

Elk waardig is van het lezen en maakte schrijnender door het feit Josh zal zijn op een paneel over co-innovatie – die vreselijke Sappy term om spullen SAP beschrijven graag doet met haar partners alleen om ofwel aangewezen als zijn eigen of squish het. Ik hoop dat Josh gebruikt zijn jarenlange ervaring met SAP spies op deze.

Josh beschrijft dit SAPPHIRE als tweede kans SAP. Ik zie ze als zijnde in de laatste kans saloon. Na de problemen van de afgelopen jaren ‘, hebben de meeste analisten en commenters SAP kreeg een adempauze terwijl deze rally’s de troepen en een strijkplank van haar grootste problemen. Dat alle eindigt morgen, wanneer de verschillende CEO’s staan ​​en toonhoogte.

Als ze het verkeerd, ik kan garanderen dat de nee-zeggers en curmudgeons (hoesten) zal zijn over hen als een goedkoop pak. Get it right en SAP te krijgen van zijn uitstel. Op dit moment ben ik niet hoopvol, maar bereid zijn verrast te zijn. Ik ben al jongleren met drie (of is het vier?) Agenda’s in wat lijkt op een chaotische reeks sessies. Het baart me zorgen dat SAP Mentors worden aangemoedigd om rond te rennen alles wat beweegt met SAP ontvangen Flip-camera’s filmen. Een dergelijke flagrante PR toonhoogte (vergeet niet om de niet-SAP werknemer releases ondertekend) is een belediging voor mijn gevoeligheden.

Het beheren van twee conferenties hardlopen (min of meer) gelijktijdig over meerdere tijdzones duidelijk maken uitdagingen. Waar zal het nieuws naar voren? In het midden van de nacht Pacific Time? Waar zal de execs op een bepaalde dag? Het begint al een beetje surrealistisch gevoel.

Bijgewerkt voor Zes vragen video. Die vragen stil te staan.

Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar

SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse

Winnaars Aangekondigd voor de SAP HANA Innovation Award

SAP investeert in Vivanda, een food digitalisering, big data bedrijf

SAP rolt laatste BusinessByDesign vrijlating; SAP’s duurzaamheid bedrijf:? Wat overblijft na de metingen worden uitgevoerd; Virgin Branson: De vijand is koolstof en hier is zijn rol

SAPPHIRE 2010: de Tweetstream; SAP om weer te verwerven; SAP Sybase verwerft voor $ 5800000000, maar waarom; SAP Sybase overname:? Handicap de grote vragen; SAP: Meer nieuws en volledige dekking

Innovatie, Solution Manager; Leadership

Big Data Analytics; Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar, Big Data Analytics; SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse, SAP, winnaars bekend gemaakt voor de SAP HANA Innovation Award; Big Data Analytics, SAP investeert in Vivanda, een levensmiddel digitalisering, big data bedrijf