S. Korea om gratis Wi-Fi-zones te verhogen

De Zuid-Koreaanse regering op vrijdag zei dat het plan om meer gratis Wi-Fi internettoegang zones in het hele land te voorzien, zodat de burgers een betere toegang tot het web van draagbare apparaten kunt krijgen.

Het ministerie van Wetenschap, ICT en Toekomst Planning, zei 2.000 locaties, waaronder busstations en ziekenhuizen zijn al in verband gebracht met gratis Wi-Fi-netwerken, Yonhap News Agency gemeld op vrijdag.

In de toekomst zal het aantal gratis internettoegang plekken tot 12.000 stijgen tegen 2017, zei het ministerie.

Mensen zullen in staat zijn om toegang te krijgen tot de Wi-Fi-zones voor gratis openbaar Wi-Fi selecteren als hun draadloze netwerken en inloggen via een gebruiksvriendelijke authenticatie werking van het systeem door drie telco’s van het land. Authenticatie van de gebruiker zal ook elk uur, zodat degenen die niet met behulp van Wi-Fi zal niet voorkomen dat anderen verbinding met het internet worden verlengd, zei het ministerie.

Elders in Azië, zijn er vergelijkbare maatregelen om Wi-Fi-toegang in het land te versterken. Taiwan uitgerold 4.400 hotspots over het eiland bij de grote attracties, transport hubs en overheidsbureau voor buitenlandse toeristen, terwijl; Thailand gepompt een andere US $ 30.000.000, want het is gratis openbare Wi-Fi-project in oktober vorig jaar.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia