Review: Skooba Cable Stable Mini (Oordeel: grote)

De Cable Stable Mini is een kleine ritssluiting geval met een “zwevende” elastische band en neopreen zakjes voor het opbergen van uw verschillende elektronische accessoires. Gemaakt door Skooba Design, de ‘Mini is een kleinere en meer beheersbaar versie van de Cable Stable DLX ($ 39,95), die ik vorig jaar beoordeeld.

De Mini ($ 29,95) is een geweldige manier om je diverse kabels en adapters georganiseerd in plaats van hen te laten zweven rond in uw zak te houden. Grotere vulling past in de neopreen zakjes aan de linkerkant en de elastische band rechts resizes on the fly in verschillende maten gear tegemoet. Het centrum gebied kijkt als het werd ontworpen voor een paar pennen, maar het past bij de HDMI-adapter perfect.

Hierboven is de standaard complement van kabels die ik met, met inbegrip

Wat zit er in je spullen tas?

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen

Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

6-foot micro-USB-kabel – Een must voor het opladen van mijn Jawbone, MiFi, enz; Apple 10w macht brick – iPad voorraad, 6-voet dock kabel – cheapie, ongeveer $ 5 op Amazon, Griffin 10-voet dock kabel ( $ 30) – 10 voet, 10 watt, 20-gauge. Genoeg gezegd; Griffin PowerBlock Dual Universal ($ 25) – Twee 5 USB-poorten voor twee apparaten tegelijkertijd opladen; Griffin USB Mini Cable Kit ($ 25) – Drie 4-inch nood kabels (dock, mini en micro USB); Griffin Video Display Converter ($ 29) – Een van de slechts twee Mini DisplayPort> HDMI adapters die zowel video en audio te verzenden)

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; Amazon, Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen; smartphones; Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle