Recorded Future partners met top cyberbeveiliging bedrijven in dreigingsanalyse boost

Recorded Future werkt samen met top beveiligingsfirma’s in een poging om real-time dreigingsanalyse gegevens te verbeteren.

Op maandag bij Gartner Security & Risk Management Summit 2016 Recorded Future kondigde de bedreigingen firma bedreigingen inlichtingenvergaring platform zal binnenkort ook informatie over ondersteuning streams die voortvloeien uit Palo Alto Networks, IBM Resilient en FireEye’s iSIGHT.

Recorded Future zegt dat de verhuizing zal helpen bedreiging analisten blijven van het spel in een snel evoluerende cybersecurity landschap, vooral als het gaat om zaken die relevant zijn intelligentie.

Het bedrijf is gespecialiseerd in wat zij noemt “all-source-analyse ‘, dat is het vangen van bedreigingen gerelateerde gegevens uit het gehele web in real-time.

Vooral Opgenomen Future kijkt naar verschillende lagen van de baan – heldere dieptewerking en donker – om context om deze informatie te brengen.

“Veiligheid teams krijgen on-demand integratie van malware sandbox-analyse, incident response onderzoeken, afgewerkt intelligentie rapportage en domein, DNS, phishing en internet van de dingen verrijking – allemaal in verband met real-time informatie over bedreigingen van het web,” de bedrijf zegt.

Recorded Future’s extra partners in de regeling zijn DomainTools, Farsight Veiligheid, PhishMe ReversingLabs en Shodan.

Dr. Christopher Ahlberg, CEO en mede-oprichter van Recorded Future commentaar

Marc Benoit, vice-president van de technische business development bij Palo Alto Networks zei dat het bedrijf was “blij” om de regeling, waardoor de verdedigers op te treden op de intelligentie met “meer vertrouwen en neemt snel actie om geavanceerde dreigingen te voorkomen mee.

? M2M markt stuitert terug in Braziliƫ

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

De kosten van ransomware aanvallen: 1000000000 $ dit jaar; Chrome etikettering HTTP-verbindingen als niet-beveiligde start; de Hyperledger Project groeit als gangbusters; Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in BraziliĆ«, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer