Quark na Gill: Blijf de cursus

Volgens Glen Turpin, directeur corporate communicatie met de Denver ontwikkelaar, besluit Gill om zijn belang van 50 procent te verkopen in het bedrijf voort te zetten filantropie heeft geen invloed op de strategische richting Quark of haar product lineup.

Dingen zijn zeker gaan om hetzelfde blijven, ‘zei Turpin. “Onze strategische visie naar voren gebracht door (Quark CEO) Fred Ebrahimi is geluid en gereflecteerd door onze inzet voor media-onafhankelijke uitgeverij.

Geen opvolger als voorzitter is aangekondigd, maar Vice President of Technology Kamar Aulakh heeft de controle van de dagelijkse technische operaties en de meeste van Gill’s taken als chief technology officer aangenomen.

Turpin bevestigd dat Gill – die alom wordt gezien als de belangrijkste schepper van QuarkXPress, het paradepaardje van desktop publishing applicatie – is een stap terug uit de dagelijkse handelingen voor maanden voor het maken van zijn verhuizing publiek in een e-mail verzonden op maandag tot en Quark werknemers .

Turpin weigerde commentaar te geven op die Gill’s de helft van Quark gekocht en voor welke prijs, een aantal Quark veteranen, echter gespeculeerd dat Ebrahimi was de meest waarschijnlijke koper. In zijn afscheidsrede memo, Gill zei dat hij van plan is om zich te concentreren op zijn filantropische inspanningen door de Gill Foundation, een charitatieve organisatie die hij in 1994 opgericht als reactie op pogingen om wetgeving tegen homo’s en lesbiennes in Colorado.

Op het product kant van de vergelijking, Turpin zei ontwikkeling van Quark’s lineup van de producten – waaronder QuarkXPress, CopyDesk en Digital Media System – zal doorgaan zoals gepland. Turpin zei dat terwijl een upgrade naar Quark DMS is te wijten binnenkort, weigerde hij om een ​​release datum voor XPress 5.0, de eerste grote upgrade van de toepassing in verschillende jaren op te geven.

Turpin heeft bevestigd dat het bedrijf onlangs haar activiteiten heeft uitgebreid naar de internationale campussen in India, Duitsland en Singapore in aanvulling op Denver en Chicago kantoren Quark’s, zei dat hij de verhuizing is bedoeld om ervoor te zorgen 24 uur per dag QA en het maximaliseren van het bedrijf de R & D-inspanningen. Echter, Turpin gezegd, de internationale bewegingen zal niet stateside activiteiten van het bedrijf te vervangen.

Pamela Pfiffner, vice-president van Internet media in Portland, Ore.-gebaseerde CreativePro.com, uitgedrukt gemengde gevoelens over het nieuws. “Tim zal gemist worden heel veel in de industrie, hij is een visionair en een hel van een kerel.

Ik denk niet dat Quark gaat stichter als gevolg, in de afgelopen jaren, heeft Tim goede ingenieurs ingehuurd.

“Fred en Tim had een symbiotische relatie. Fred zorgde voor de financiën, waardoor Tim om een ​​visie te creëren voor het bedrijf. Ik denk dat Tim’s vertrek zal een onbalans te creëren. Ik denk niet dat de impact van zijn vertrek zal worden gevoeld totdat volgend jaar en volgende jaren. ” Het is business as usual bij Quark Inc. na het vertrek van de oprichter, Chairman en Chief Technology Officer Tim Gill, het bedrijf vertelde de website News woensdag.

Volgens Glen Turpin, directeur corporate communicatie met de Denver ontwikkelaar, besluit Gill om zijn belang van 50 procent te verkopen in het bedrijf voort te zetten filantropie heeft geen invloed op de strategische richting Quark of haar product lineup.

Dingen zijn zeker gaan om hetzelfde blijven, ‘zei Turpin. “Onze strategische visie naar voren gebracht door (Quark CEO) Fred Ebrahimi is geluid en gereflecteerd door onze inzet voor media-onafhankelijke uitgeverij.

Telco’s, TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling, veiligheid, VPN verbod ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zullen de gebruikers ondergronds rijden; Innovatie; Self-rijden taxi’s naar gratis ritten aanbieden in Singapore; Banking; Singapore opent lab voor FinTech experimenten

Geen opvolger als voorzitter is aangekondigd, maar Vice President of Technology Kamar Aulakh heeft de controle van de dagelijkse technische operaties en de meeste van Gill’s taken als chief technology officer aangenomen.

Turpin bevestigd dat Gill – die alom wordt gezien als de belangrijkste schepper van QuarkXPress, het paradepaardje van desktop publishing applicatie – is een stap terug uit de dagelijkse handelingen voor maanden voor het maken van zijn verhuizing publiek in een e-mail verzonden op maandag tot en Quark werknemers .

Turpin weigerde commentaar te geven op die Gill’s de helft van Quark gekocht en voor welke prijs, een aantal Quark veteranen, echter gespeculeerd dat Ebrahimi was de meest waarschijnlijke koper. In zijn afscheidsrede memo, Gill zei dat hij van plan is om zich te concentreren op zijn filantropische inspanningen door de Gill Foundation, een charitatieve organisatie die hij in 1994 opgericht als reactie op pogingen om wetgeving tegen homo’s en lesbiennes in Colorado.

Op het product kant van de vergelijking, Turpin zei ontwikkeling van Quark’s lineup van de producten – waaronder QuarkXPress, CopyDesk en Digital Media System – zal doorgaan zoals gepland. Turpin zei dat terwijl een upgrade naar Quark DMS is te wijten binnenkort, weigerde hij om een ​​release datum voor XPress 5.0, de eerste grote upgrade van de toepassing in verschillende jaren op te geven.

Turpin heeft bevestigd dat het bedrijf onlangs haar activiteiten heeft uitgebreid naar de internationale campussen in India, Duitsland en Singapore in aanvulling op Denver en Chicago kantoren Quark’s, zei dat hij de verhuizing is bedoeld om ervoor te zorgen 24 uur per dag QA en het maximaliseren van het bedrijf de R & D-inspanningen. Echter, Turpin gezegd, de internationale bewegingen zal niet stateside activiteiten van het bedrijf te vervangen.

Pamela Pfiffner, vice-president van Internet media in Portland, Ore.-gebaseerde CreativePro.com, uitgedrukt gemengde gevoelens over het nieuws. “Tim zal gemist worden heel veel in de industrie, hij is een visionair en een hel van een kerel.

Ik denk niet dat Quark gaat stichter als gevolg, in de afgelopen jaren, heeft Tim goede ingenieurs ingehuurd.

“Fred en Tim had een symbiotische relatie. Fred zorgde voor de financiën, waardoor Tim om een ​​visie te creëren voor het bedrijf. Ik denk dat Tim’s vertrek zal een onbalans te creëren. Ik denk niet dat de impact van zijn vertrek zal worden gevoeld totdat volgend jaar en volgende jaren. ”

TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling

VPN verbieden ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zal ondergronds rijden gebruikers

Zelf rijden taxi’s naar gratis ritten in Singapore bieden

Singapore opent lab voor FinTech experimenten