Privacy geen recht, politie kan je dwingen om uw smartphone te ontgrendelen [regering IT Week]

de website wereldwijd team biedt wereldwijde 24/7 technologie nieuws en analyse. In aanvulling op mijn eigen dekking analyse hier in de kolom van de website van de regering en op de website van de doe-het-IT, elke week zal ik u een selectie van de beste overheid gerelateerde berichten geplaatst door onze onverschrokken verslaggevers en analisten te brengen. Hier zijn enkele van de meest interessante van de afgelopen week.

Britse spion chief gooit privacy in het vuur, zegt dat het niet een ‘absoluut recht, nieuwe afluisteren agentschap Britain’s chief publiekelijk zet zijn visie en mogelijke agenda door het nemen van het omarmen van de “verzamelen it all” kant van het debat.

Nieuwe agentschap met funky naam wil de federale overheid IT flexibeler te maken, 18F, een startup ingebed in de Amerikaanse General Services Administration, biedt zichzelf aan als een ‘agile coach’ aan tech-zware federale agentschappen.

Microsoft maakt Surface Pro 3 beschikbaar zijn voor de Amerikaanse overheid de gebruikers op GSA-schema; Microsoft langzaam blijft de beschikbaarheid van zijn Surface Pro 3 tabletten uit te breiden door het uitbreiden van haar reseller gelederen, evenals het krijgen van de apparaten op de Amerikaanse overheid GSA schema.

Virginia politie kan nu dwingen om uw smartphone te ontgrendelen met uw vingerafdruk; Een circuit rechter vergeleek politie dwingen smartphone-eigenaren om hun toestel te ontgrendelen met een vingerafdruk verwant is aan het verstrekken van een DNA-monster of een feitelijke key.

Zero Day Wekelijks: CurrentC gehackt, White House geschonden, APT28 blootgesteld, Verizon beschaamd; Een verzameling van opmerkelijke beveiliging nieuwsberichten voor de week die eindigde op 31 oktober, 2014. Covers onderneming, controverses, rapporten en nog veel meer.

Australische regering preps IT-hardware panel; De Australische regering is van plan om deze maand op de markt voor zijn IT-hardware paneel om desktops, laptops, tablets, en servers Australische overheidsinstellingen te voorzien.

NBN beoordeling kost top AU $ 2.000.000; Het ministerie van Communicatie heeft geopenbaard de volledige omvang van de kosten voor het panel belast met het uitvoeren van een kosten-batenanalyse in Australië breedband opties, en de andere recensies het heeft ondernomen sinds de verkiezing van de overheid van de Coalitie .

We hebben geen reeds bestaande metadata wetten: Brandis, terwijl aan de ene kant, de Australische overheid beweert dat veiligheidsdiensten hebben geen toegang tot alle nieuwe gegevens in het kader van de bewaarplicht te krijgen, heeft de procureur-generaal George Brandis beweerde dat de wetgeving vereist omdat er geen bestaande metagegevens wetten.

Open Toscana: Kan nieuwe benadering van Toscane tot online diensten krijgen burgers betrokken; De Italiaanse regio Toscane heeft zijn aanwezigheid online diensten gereviseerd, in de hoop de lokale bevolking zal reageren op een mengsel van apps, open data, en nog veel meer?.

Demonstranten vieren na het Hongarije zet internet belasting op het ijs; De Hongaarse regerende partij heeft een geplande heffing op internet verkeer uit de door haar voorgestelde budget.

Piraterij kat is uit de data-retentie bag: Ludlam; bewaarplicht gaat niet alleen over de nationale veiligheid, maar ook over het optreden tegen illegale online delen van bestanden, volgens Greens communicatie woordvoerder Scott Ludlam.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Privacy Commissioner, ACMA inkt deal om dubbel werk te vergemakkelijken; De ACMA en de Australische Privacy Commissioner heeft een deal gesloten om samen te werken in een poging om de telecommunicatie, spam en telemarketing zaken stroomlijnen en doublures gemak in hun respectieve taken.

ATO revisies IT aannemer paneel in bureaucratie blitz; The Australian Taxation Office hoopt op te slaan tot $ 4.000.000 AU jaarlijks van een IT-aannemer panel revisie.

Op metadata wetgeving en gebruikte auto salesmanship; Australië voorgestelde data-retentie wetten nog steeds laat te veel vragen onbeantwoord. Turnbull en Brandis moeten de lege plekken in te vullen.

Victoriaanse regering steunt mobiliteit rechtszaal; De Victoriaanse regering te dompelen in zijn AU $ 12.000.000 Technology Innovation Fund om een ​​programma dat is gericht op het digitaliseren rechtszaal papierwerk en het verstrekken van een mobiele oplossing voor case management en transparantie te steunen.

Hoogste verhalen deze week

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Andere dekking overheid rond de website

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer