Drie nieuwe jaar resoluties aan je telefoon en tablet blijven draaien als nieuw

Het is de tijd van het jaar waarin gedachten richten op het maken van veranderingen in het leven. Terwijl de nieuwe jaar resoluties zijn meestal gericht op veranderingen in levensstijl, is het verstandig om te kijken naar andere gebieden die een verschil kunnen maken.

Het is niet altijd duidelijk, maar verbeteren de ervaring van het gebruik van mobiele toestel kan een positief verschil maken, en geen grote inspanning. Deze besluiten zullen telefoons en tablets die in goede orde te krijgen.

Na verloop van tijd, een gadget met een oplaadbare batterij krijgt minder werktijd per lading. Dit is de aard van batterijen, en hoe ze worden gebruikt kunnen een rol spelen bij minder batterij. Een eenvoudige controle zal vaak zien dat een of meer apps van de batterij snel worden aftappen tijdens het hardlopen.

Gelukkig, iOS en Android bieden een eenvoudige methode om te achterhalen of een app is grijpen veel macht. In iOS 8 onder Instellingen | algemeen | Het gebruik is er een batterij Usage selectie die actie zal een lijst van alle apps en hoeveel batterij ze aftappen. gebruik van batterijen per app – iOS 8; (James Kendrick /

De lijst is in aflopende volgorde, van de meeste gebruik van de batterij minder, en het toont het percentage van de batterij wordt gebruikt door elke app in zowel de afgelopen 24 uur of de laatste zeven dagen. Het kan verrassend zijn dat apps die niet lijken alsof ze de batterij zou moeilijk te raken zijn vaak de grootste boosdoeners.

Android heeft een soortgelijke functie in de instellingen. Precies waar je het hangt af van de versie van het besturingssysteem van uw telefoon of tablet draait.

Zodra u de apps die te vaak nipt uit de macht trog vinden, zijn er verschillende dingen die je kunt doen om de situatie recht te zetten. Voor apps die slechts licht in de buurt zijn, kan het de moeite waard ze te verwijderen en het vinden van een soortgelijke app, dat is gemakkelijker op de batterij. Toepassingen die van belang zijn en kan niet worden vervangen zal een andere oplossing nodig.

Kijk in de instellingen van de app en te zien of er iets is wat je kunt veranderen om het te maken hebben minder invloed op de batterij. Dit kan vaak iets te maken met de manier waarop de app op de achtergrond draait wanneer het niet actief wordt gebruikt. Locatiediensten kunnen dergelijke setting. Op de iPhone of iPad kunt u het vermogen om locatie diensten te gebruiken (onder de privacy-instelling), terwijl de app niet wordt gebruikt, voor elke app geïnstalleerd te zetten. Merk op dat dit de ervaring van het gebruik van de app kan beïnvloeden.

Als je net als de meeste mensen, de lage kosten van mobiele apps maakt het gemakkelijk om apps die u wilt proberen te installeren. U kunt honderden apps die u na verloop van tijd hebt geïnstalleerd, waarvan vele je nooit gebruiken.

Zelfs als je veel geheugen hebt op je telefoon of tablet, is het nu een goed moment om vrij te maken zoveel als je kunt. Een goede vuistregel is om zich te ontdoen van elke app die u niet hebt gebruikt in een maand of meer,. (James Kendrick /

Op iOS-apparaten gewoon op zoek naar de app die u niet wilt en tik op en houdt het pictogram op het startscherm. Als de pictogrammen beginnen shimmying en de ‘X’ verschijnt, tikt u het gewoon en dan bevestigen dat u de app te verwijderen wanneer gevraagd.

Op Android gaat u naar de instellingen voor toepassingen en wanneer de lijst van alle geïnstalleerde apps verschijnt vinden degene die je wilt. Tik het en op het volgende scherm vindt de controle om het te verwijderen en tik het.

iPhone 6: Cool functies u zou moeten gebruiken; iPhone 6 Plus: de manier waarop ik werk in een grote weg Veranderen

1. Haal meer uit de batterij

Apple; geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Het kan enige tijd de eerste keer dat je dit doet, maar gaan door alle apps en verwijder ze een voor een tijd als zij voldoen aan de ‘maand of meer’ criteria. Kennis te nemen van de totale opslagcapaciteit geheugen dat vrij is voor en na de verwijdering sessie. Hoeveel geheugen u herstellen kan vrij groot zijn.

Het eerste wat je doet als je trek je telefoon of tablet is tik op het scherm, en je blijft doen dat de hele tijd dat je het gebruikt. Het duurt niet lang duren voordat zelfs de vlekken op het scherm hebben vlekken op hen.

Als je net als de meeste mensen, kunt u uw apparaat te houden tegen het licht wanneer het is uitgeschakeld en je ziet een zwart scherm, dat is bedekt met de resten van duizenden accenten. Ook al heb je ze niet met het apparaat aanstaat kunnen zien, hebben deze vlekken invloed op de scherpte van het display als het vuil genoeg.

Kansen zijn er tal van bacteriën en microben leven in die vlekken. Je zeker niet wilt dat.

2. Snoei de apps

Hier krijg je een scherm reinigingsdoekje die je bijna overal te vinden, en krijgen dat scherm smudge-free. Er is ook het reinigen van spray die de schittering scherm zal maken. Je ogen zullen u dankbaar zijn.

Nu dat u uw telefoon of tablet heb gekregen in grote vorm, een inspanning leveren om deze simpele dingen te doen van tijd tot tijd. Dat is de resolutie deel, om de gadget spinnen hele jaar te houden.

Dit is goed voor zowel persoonlijke apparaten en die worden gebruikt voor het werk. Het is net als het uitvoeren van de geplande onderhoud aan uw auto, het houdt alles soepel verloopt. Zodra je het de eerste keer, het latere onderhoud is snel en gemakkelijk.

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

3. Reinig het scherm

Voor werk of spelen

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone