De race om de toonaangevende cloud-platform

Nu dat ik landde na een cross-country move, heb ik de mogelijkheid om te zetten in de wereld van OpenStack overwegen. Red Hat, IBM, HP en Rackspace hebben al aangetoond dat hun steun voor de familie van open source projecten die deel uitmaken van OpenStack en OpenStack zelf.

Meer dan 163 bedrijven zijn nu lid van de OpenStack-groep. HP en IBM hebben allebei hun cloud-stack op basis van aanbod verbeterd. Dell heeft aangekondigd dat het werkt aan haar op de inspanningen om te commercialiseren OpenStack ook.

Een van de oprichters van de OpenStack beweging Rackspace, spreekt over haar “Next Generation Public Cloud”. Hier is een segment van een recente release van het bedrijf bekendgemaakt dat beschrijft hoe het de open source code productized

Deze producten toe te voegen aan de bestaande Rackspace cloud-mogelijkheden, zoals Cloud Loadbalancers, on- en off-premise Private Clouds (aangedreven door OpenStack), CDN, Cloud Sites en de mogelijkheid om cloud, toegewijd en on-premise-implementaties te sluiten via RackConnect.

Eucalyptus heeft ook aangekondigd dramatische verbeteringen aan zijn cloud computing-platform (zie Eucalyptus en Amazon samen te werken aan cloud adoptie uit te breiden). Amazon, de huidige leider in de cloud markt, is ook niet stil.

Zowel OpenStack en Eucalyptus spelen de open source-kaart in hun pogingen om de markt leiders. Amazon blijft zijn eigen single-vendor oplossing te presenteren.

Wie zal er winnen? Op dit moment Amazon is de leider. De anderen zijn een stroomversnelling.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen

Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Cloud Servers, aangedreven door OpenStack – gebaseerd op de nieuwste OpenStack Compute release, deze oplossing is snel, betrouwbaar, schaalbaar en is bereikbaar via de nieuwe OpenStack API alsmede via een eenvoudig te gebruiken, intuïtief bedieningspaneel. Om een ​​vlotte ramp-up te garanderen, is Rackspace het accepteren van klanten in de early access programma om te beginnen met het gebruik van Cloud Servers, aangedreven door OpenStack. Vroegtijdige toegang sign-ups zijn nu open en Rackspace zal beginnen met het verlenen van toegang op 1 mei; Cloud Databases, aangedreven door OpenStack – Verkrijgbaar in het begin van de toegang, geeft klanten API-toegang tot schaalbare, high availability MySQL database die is gebaseerd op SAN storage voor hoge prestaties en biedt geautomatiseerde beheer van de gemeenschappelijke databank taken;. Cloud Block Storage, aangedreven door OpenStack – Nu in beta, deze nieuwe oplossing biedt klanten zeer elastisch ruwe opslag en de keuze tussen een high performance (gebruik te maken van solid state disks) of een standaard lager -kosten block storage oplossing;. Cloud control Panel – ook in het begin van de toegang, de nieuwe control Panel werd gebouwd vanaf de grond opgebouwd en met de klant in het achterhoofd. Het is eenvoudig, snel, intuïtief en flexibel. De nieuwe bedieningspaneel beschikt ook over meerdere verbeteringen, waaronder server tagging en multi-regio vermogens; Cloud Networks, aangedreven door OpenStack – Binnenkort, de oplossing stelt klanten in staat om logisch geabstraheerd netwerkdiensten programmatisch beheren.. -Software-defined virtuele netwerken bieden flexibiliteit en wendbaarheid in aanvulling op de verbeterde beveiliging via het netwerk isolatie en poortfiltering;. Cloud Monitoring – Ook in het begin van de toegang, Rackspace heeft gelanceerd Cloud Monitoring om klanten te helpen gemakkelijk hun infrastructuur en applicaties te monitoren proactief, met inbegrip van OpenStack Wolken.

snapshot analyse

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; Amazon, Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen; smartphones; Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle