De productiviteit en de groei van de werkgelegenheid op basis van innovatie is de sleutel: Pyne

Productiviteit groei, gedreven door innovatie, is de sleutel tot de toekomst van Australië, in overeenstemming met de minister van Industrie, Innovatie en Wetenschap Christopher Pyne.

Sprekend op de Australian Technology Network (ATN) Advanced Manufacturing Industry and Collaboration Forum in Victoria, de nieuw benoemde minister zei dat Australië heeft de infrastructuur om de wereld in onderzoek en innovatie te leiden, toevoegend dat hij gelooft dat de onderzoekers, universiteiten en instellingen zoals CSIRO en Questacon hebben de mogelijkheid om dit te onderbouwen.

Pyne gelooft nationaal inkomen staat onder druk als gevolg van de ‘afbouw’ van de boom middelen. Hij zei dat met de grondstoffenprijzen verzachtende, onze economie is in transitie.

Onder verwijzing naar de op handen zijnde sluiting van Ford, Holden en Toyota, Pyne zei dat de toekomst ziet er bijzonder moeilijk.

De regering is zich terdege bewust van de realiteit voor veel machines en fabrikanten van apparatuur beïnvloed door dalende mijnbouw investeringen. De productiviteitsgroei is de sleutel tot het concurrentievermogen, de banengroei, en uiteindelijk onze levensstandaard, op zijn beurt het is gedreven door innovatie, “zei hij.

De Australische regering is het creëren van het milieu aan het onderzoek via onze Cooperative Research Centres en de groei van de industrie Centres commercialiseren, we zijn ook het leveren van business gerichte ondersteuning.

Met de investeringen op de agenda, Pyne zei Australië moet een nieuwe legacy te creëren.

Onder verwijzing naar het IP-toolkit voor samenwerking, Pyne zei samenwerking met onderzoekspartners is belangrijk omdat meer intense wereldwijde concurrentie drastisch verkort de levensduur van producten, waardoor het nodig een bedrijf om nieuwe aanbiedingen sneller te ontwikkelen. Hij zei dat innovatie is complexer en duurder worden, waardoor meer diverse ingangen kennis vereist, en voegde eraan toe dat de noodzaak van samenwerking is van fundamenteel belang als bedrijven die een specialiteit behoefte naar buiten te kijken naar expertise hebben.

De toolkit [PDF] eerder deze maand vrijgegeven door het ministerie van Industrie en Wetenschap in samenwerking met IP Australië schetst praktijken over hoe de effectiviteit van de samenwerking te verhogen, versterken van relaties voor de lopende samenwerking en intellectuele eigendom aan te pakken.

Bedrijven kunnen profiteren van de samenwerking door middel van het vertalen van de zakelijke behoeften, concepten en ideeën in fit-for-purpose producten, processen en diensten ter verbetering van het concurrentievermogen van de markt en de groei, “zei de toolkit.” Ze kunnen ook profiteren van een verhoogde bedrijfsprofiel, en het potentieel voor toename van de winst op basis van een competitief voordeel.

“[De toolkit zal] helpen glad uit rimpels in intellectueel eigendom bij het ontwikkelen van samenwerkingsverbanden tussen bedrijfsleven en onderzoekers,” Pyne toegevoegd.

De minister gebruikte mobiele health technology startup Global Kinetics Corporation KinetiGraph aanbieden aan de industrie en de openbare onderzoeker samenwerking te benadrukken.

In mei heeft de Parkinson’s disease management apparaat verhoogd AU $ 1,5 miljoen in een financieringsronde van het eigen vermogen crowdfunding platform OurCrowd, en de Australische vervaardigde product is goedgekeurd voor verkoop in de VS, Europa en Azië.

Het is belangrijk dat we blijven economische hervormingen gericht op succes, “zei Pyne.” Daarom moeten we de productiviteit en concurrerende markten te bevorderen door het verstrekken van een stabiele macro-economische omgeving en effectieve, lichte aanraking regelgeving.

Pyne zei dat de regering moet de industrie en onderzoekers aan te moedigen om samen te werken en het bevorderen van ondernemerschap.

“Over het algemeen, de agenda speelt in op onze sterke punten en pakt de kritieke problemen waarmee Australische bedrijven om onze lange termijn economische groei en welvaart op te bouwen,” zei hij.

? Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, 3D Printing; 3D printing handen op: Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent?

“[We moeten] verbetering van wetenschap, technologie, techniek en wiskunde (STEM) onderwijs, van kleuterschool tot en met de werkgelegenheid en het vergroten van vaardigheden van het personeel en investeringen in infrastructuur.”

Vorige week, Pyne zei het stimuleren van innovatie is belangrijk voor de werkgelegenheid en groei. Hij zei dat, hoewel de liberale regering wil ideeën voor meer innovatie en ondernemerschap aan te moedigen, die ze nodig hebben om goede ideeën. Hij zei dat in de afgelopen twee jaar, zijn partij heeft gewerkt om innovatie te stimuleren, en gaf toe, maar er is nog veel meer te doen. Hij voegde daaraan toe dat er meer zou worden gezegd in de komende maanden.

Pyne’s opmerkingen volgde op een aankondiging eerder die dag door oppositieleider Bill Shorten, die AU toegezegd $ 17.800.000 voor een startup initiatief hoopt hij zal een nieuwe generatie van vernieuwers, risiconemers en rijkdom-makers rijden. Hij zei dat hij wil 2.000 studenten deel te nemen aan een ‘Startup Year’, terwijl op de universiteit om “het ontwikkelen van hun ideeën, krijgen business know-how, en verbinding maken met financiën”, eraan toevoegend dat terwijl Australië heeft enkele “grote startups”, het land heeft momenteel een van de laagste tarieven van de vorming startup in de wereld.

Er wordt geschat dat we nog eens 100.000 IT’ers in Australië moeten in 2020 “, zei Shorten.” Labor wil Australiërs om de vaardigheden en de steun aan de banen van de toekomst te creëren, niet alleen te vullen te hebben; het merendeel van de banen worden gecreëerd de komende tien jaar en daarna zal in bedrijven die niet bestaan ​​vandaag de dag.

De Partij van de Arbeid leider heeft nu toegezegd een totale investering van AU $ 2500000000 tot Australische universiteiten in een poging om de productiviteit en de groei te stimuleren, en de “banen van de toekomst” pre-electorale inzet te leveren, prioriteren studie STEM bij Australische universiteiten, evenals zoals codering op scholen.

75 procent van de snelst groeiende beroepen vandaag vereisen vaardigheden in STEM en de werkgelegenheid in STEM beroepen is naar verwachting op bijna het dubbele van het tempo van de andere beroepen te laten groeien, “zei Shorten.” We willen ervoor zorgen dat jonge Australiërs hebben de vaardigheden om die banen te vullen en drijven de nieuwe economie door middel van hun kennis, innovatie en creativiteit.

Pyne gelooft dat innovatie moet meer zijn dan een politieke modewoord te voegen zijn: “Het is de enige optie voor onze economie als we onze huidige levensstandaard te behouden”.

Terwijl de Arbeid lijkt een plotselinge nieuw gevonden wens om innovatie in Australië uit te dragen, zou een betere start voor hen om de overeenkomst China Free Trade te steunen; de Partij van de Arbeid zou moeten werken met de regering te helpen creëren de banen voor de toekomst en de China vrijhandelsovereenkomst is van cruciaal belang voor het scheppen van banen.

Pyne zei dat de regering momenteel bevordering van ondernemerschap met een pakket van initiatieven in het kader van de Ondernemers programma, waarin hij zei werken op business management, het opbouwen van verbindingen tussen onderzoekers en bedrijven, en het helpen commercialiseren “goede ideeën” via een netwerk van bemiddelaars en adviseurs.

“Sinds het programma begon ruim een ​​jaar geleden, is het die meer dan 500 zakelijke evaluaties en voorzien AU $ 2,6 miljoen hulp via 64 subsidies,” zei hij.

We hebben veel sterke punten uit te bouwen in zowel de publieke als private innovatie, “zei hij.” De recente ontwikkeling van een titanium borstbeen en ribben implantaat in een samenwerking tussen Anatomics en Lab 22, CSIRO’s 3D printen faciliteit in Clayton, toont enkel het potentieel van samenwerking tussen industrie en wetenschap, en 3D printing zelf.

Volgens de minister is de CSIRO ook refocussing haar inzet voor het opbouwen van sterkere banden met de industrie om de toepassing van onderzoek aan te moedigen, met een spotlight op het rijden verbetering van de economische concurrentiepositie van Australië.

Vorige maand heeft de fusie van de digitale productiviteit arm van de CSIRO met National ICT Australia (NICTA) werd aangekondigd, om “boost” van Australië technologische vooruitgang. De fusie zal Data61, vernoemd naar Australië internationaal bellen code, 61 vormen, betekent een wereldwijd gevestigde mindset voor de nieuwe organisatie.

Vorige week, de Universiteit van Melbourne (Verpakking) kondigde een samenwerking met het in San Francisco gevestigde Nasdaq Entrepreneurial Center. Het partnerschap wordt verwacht dat de uitwisseling van studenten, alumni netwerken, en de toekomstige ontwikkeling programma te vergemakkelijken.

“Door gebruik te maken onderzoek van topkwaliteit, en een rijk aanbod van smart, fantasierijk en goed opgeleid talent, Melbourne is op het overwicht voor ondernemerschap en een levendige start-up cultuur,” zei Pyne van het partnerschap.

Onlangs heeft de UOM het ondernemerschap programma, de Melbourne Accelerator Program (MAP), werd verkozen tot de 13e beste in de wereld. Volgens de vice-kanselier van de Verpakking, Professor Glyn Davis, de overeenkomst met de Nasdaq Entrepreneurial Center is een stap in het toestaan ​​van ondernemende cultuur uit te breiden.

Ondernemerschap aan Melbourne is het zaad dat is het besturen van een snel groeiende innovatie-ecosysteem en het opstarten van de cultuur in onze universiteit en in deze stad “, zei Davis.” In 2016 een speciale Masters in ondernemerschap zal beginnen aan de universiteit en deze samenwerking is een globale stap om toestaan ​​dat deze bloeiende ondernemende cultuur om verder te groeien.

Volgens UOM, heeft meer dan AU $ 5 miljoen in omzet en meer dan 120 arbeidsplaatsen gegenereerd door MAP startups sinds 2012.

De Advanced Manufacturing Precinct hier bij RMIT [Royal Melbourne Institute of Technology] is geweest, en ik weet zeker zal blijven worden, een andere belangrijke bestuurder van collaboratieve innovatie in deze regio “, aldus Pyne.” Samenwerken aan innovatie zal een kritische enabler zijn in de transformatie van de industrie om de producent van de goederen en diensten van de toekomst.

De minister zei ook dat de R & D Tax Incentive is een essentieel onderdeel van de agenda van de regering, eraan toevoegend dat het biedt belastingvermindering van bijna AU $ 3000000000 tot meer dan 13.000 Australische bedrijven.

Volgens Pyne, de prikkel wordt herzien als onderdeel van de Belastingdienst Witboek te zorgen dat het efficiënt en effectief werken.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent