De Netflix-app op Windows 8 wordt Breaking … en dat is slecht!

Ik ben diep jaloers op mijn Twitter-vriend Travis Lowdermilk. Check out zijn zoete Windows 8 installatie loopt Netflix met, knapte uitzicht, met Tweetro langs de zijkant. Hij is niet alleen gepimpt zijn tablet met Windows 8, hij gepimpte zijn hele leven.

Ik denk niet dat sappige Windows 8-slash-Netflix goedheid te krijgen. Wanneer ik probeer om iets te spelen op de onlangs aangekondigde Windows 8 Netflix app is borks gewoon uit met fout “W8158”. Het vraagt ​​me om Windows Update uit te voeren en check mijn chauffeurs.

OK, dus dit kan mij. Ik Windows 8 op een ongebruikelijke manier. Mijn dag-tot-dag machine is een MacBook Pro, en ik Windows 8 met behulp van VMware Fusion. Ik stak over Twitter vanmorgen aan mensen met soortgelijke ervaringen te vinden. Twee mensen bevestigde het werkte Travis-stijl voor hen. Een paar anderen hadden de W8158 fout die ik heb gehad, en nog een paar had een andere W8156 fout. Van wat ik kan vertellen, W8158 is een driver probleem, W8156 is een netwerk probleem, maar me niet citeer op. Eén persoon meldde running Windows Update gewist W8156, vreemd. Anderen zeiden dat wordt geverifieerd bij een domein of niet gemaakt W8156 verschijnen of verdwijnen, maar op dit punt ben ik niet zeker waarom ik ben bezig met technische ondersteuning voor Netflix – misschien is het mijn aangeboren verlangen naar Windows 8 niet een ramp zijn.

Maar dit gaat niet over de specifieke kenmerken van de Netflix app mislukking – deze kwesties zullen zichzelf uitzoeken. Het gaat om een ​​dieper probleem met Windows 8.

(Overigens, ik heb de telefoon Netflix ondersteuning en ze zeiden dat het VMWare’s schuld en dat ik nodig had om mijn drivers te updaten. De PR-afdeling niet terug naar mij komen met een reactie. VMware PR mensen niet terug naar mij, en ze zeiden het was een “te geven die specifiek zijn voor de toepassing van de nieuwe Netflix ‘Metro’, die slechts 2 dagen geleden werd uitgebracht” ik heb geen contact met VMware support Zoals we al snel leert -… ik gaf gewoon op en verplaatst)

Kras een iPad diep genoeg en aan de basis je Darwin vinden – de kern van het besturingssysteem dat zowel iOS en OS X. Dit is vergelijkbaar met de manier waarop Windows NT ten grondslag ligt aan zowel Windows 8 en Windows RT onderbouwt. Het punt is dat Apple en Microsoft een soortgelijke aanpak in dat ze een kleine, centrale besturingssysteem waarop zij de bouw van twee verschillende takken van de producten hebben genomen. OS X en Windows worden gebruikt voor een brede schaal computing-apparaat, wat wij een “normale computer” zou kunnen noemen. De ander merk bevat zeer gerichte, kleinschalige, zeer draagbare apparaten – in het bijzonder, post-PC; apparaten zoals de iPad van Apple en Microsoft’s Windows RT. Beide bedrijven maken gebruik van dezelfde benadering van het zelfde soort apparaten gericht op dezelfde soort van de markten op te bouwen.

Dus laten we eens kijken terug op de Netflix-app niet werkt op Windows 8. Mijn houding toen ik zag het niet het werk was: “ach, het werkt niet” en dan ben ik verhuisd op. Zoals veel Windows-gebruikers, ik heb inured om dingen gewoon niet werken geworden. Ik gaf op het hebben van het soort gladde Netflix ervaring dat Travis genoten en besloten om het opnieuw te proberen in de toekomst wanneer Netflix en / of VMware het probleem niet had opgelost. Ik een gevoel van frustratie van de dingen niet werken op Windows niet meer krijgen, omdat dat is precies wat ik heb gewend aan.

Microsoft is niet alleen het rebooten van de OS met Windows 8, het is het rebooten van de klanten van de waarneming. Mensen over het algemeen denken van de iPad als een fundamenteel apparaat dat niet fout gaat. Ze zien het niet als een computer – het is een apparaat dat zou moeten “gewoon werken”.

Er zal een reeks van Windows 8 tablets die worden verkocht tegen dezelfde prijs punt van de iPad. Mensen zullen ze kopen verwachten dezelfde ervaring. Maar wat gebeurt er in Apple-land is dat de Netflix app en zijn verwanten altijd werken. (Of het heel duidelijk niet en zeer publiekelijk mislukt.) Terwijl in Windows-land mensen zweven hun vinger op de knop verwacht misschien mislukking, de intimidatie-vrije wereld van de iPad levert geen dergelijke angst. Die gebruikers verwachten van een land van “gewoon werken” goedheid, maar daadwerkelijk in ‘oeps, dit gaat breken! ” Oude Windows-land kon uiteindelijk op een wel heel erg ontevreden klanten.

Dan op Windows RT, omdat de omgeving is veel meer streng gecontroleerd, moeten we constateren dat de Netflix app werkt gewoon perfect, op elk apparaat. Windows RT-apparaten zijn eenvoudiger, de bestuurder oppervlakte veel meer streng gecontroleerd, en er zal veel minder van hen in vergelijking met zijn de OEM-free-for-all we gaan zien op de Windows 8 kant. Een Windows RT gebruiker moet angst-vrij en intimidatie-vrij zijn. U kunt ook geen oude Windows-software installeren op Windows RT, die sterk vermindert uw kansen op inadvertendly breken iets door een onderdeel te vervangen door iets ergs.

Dit is de reden waarom de consument Windows RT-apparaten moeten kopen en schuwen Windows 8 apparaten. Windows 8 is te ingewikkeld, te open naar de oude rommel we gewend zijn met ‘normale computers “. Windows RT heeft een veel betere kans op het “gewoon aan het werk”. Als u op zoek bent naar een familielid dit vakantieseizoen koopt een Windows-tablet, als je van ze houdt, ze kopen Windows RT niet Windows 8.

Je wilt dat ze om gelukkig te zijn, vind je niet?

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; tabletten; Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360- graad convertible, tabletten; Huawei MediaPad M3 octa-core tablet

Wat denk je? Plaats een reactie, of praten met mij op Twitter: @mbrit.

Foto credit: Travis Lowdermilk

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Huawei MediaPad M3 octa-core tablet