De BIG-browser ijkpunt: Chrome 17 vs Opera 11 vs Firefox 11 vs IE9 vs Safari 5

Nu dat Mozilla heeft vrijgegeven Firefox 11 is het tijd om de Big Browser Benchmark, waar we de toonaangevende browsers en put ze tegen vier van de zwaarste benchmarktests beschikbaar om te zien welke is de schildpad te werken, en dat is de haas.

Hier zijn de browsers die zal worden uitgevoerd

Let op: Alle browsers zijn de laatste build.

Hier zijn de tests die de browsers zal worden geconfronteerd

Alle tests uitgevoerd op een Windows 7 64-bit machine draaien van een Q9300 2,5 GHz quad-core processor met 4GB RAM en een NVIDIA GTX 260 grafische kaart.

Op met het testen!

De resultaten van februari 2012 | December 2011.

De resultaten van februari 2012 | December 2011.

Resultaten uit februari 2012

De resultaten van februari 2012 | December 2011.

Dat gezegd hebbende, de kloof tussen Firefox 11 en Firefox 10 is klein. Tiny in feite. Zelfs op de SunSpider test, het verschil tussen beide browser is iets meer dan 10 milliseconden.

Ik heb het al eerder gezegd, maar het is de moeite waard weer te zeggen. Ik denk niet dat JavaScript-prestaties een kwestie is niet meer, en zeker als het gaat om de echte wereld te testen is het moeilijk om een ​​verschil tussen elk van de browsers (sommige HTML 5 sites die niet weerstaan, gezien het feit dat sommige zijn geoptimaliseerd voor een te zien bepaalde browser). In feite, tenzij een van de spelers in geslaagd om JavaScript-prestaties te verbeteren door een orde van grootte, het scheren een paar milliseconden hier af en er niet meer toe doet nauwelijks.

Internet Explorer 9 32-bit; Firefox 11; Firefox 10 (links in de running voor de vergelijking met Firefox 11); Chrome 17; Safari 5; Opera 11

SunSpider JavaScript 0.9.1 – Een JavaScript-benchmark is ontwikkeld door Mozilla met een focus op real-world problemen op te lossen;. V8 Benchmark Suite – Een pure JavaScript-benchmark is door Google gebruikt om af te stemmen de V8 JavaScript-engine; Vredestichters – FutureMark JavaScript-test die stress. -testen features zoals animatie, navigatie, formulieren en andere veel gebruikte taken; Kraken 1.0 – Nog een JavaScript-benchmark is ontwikkeld door Mozilla.. Dit is gebaseerd op de SunSpider, maar beschikt over een aantal verbeteringen.

Hare: IE9 32-bit; Tortoise: Safari 5; Firefox 11 score glijdt achter bij die van Firefox 10 en Opera 11 en is beduidend langzamer dan Firefox 10 in deze test.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Hare: Chrome 17; Tortoise: IE9 32-bit; Firefox 11 is iets sneller dan Firefox 10.

Hare: Chrome 17; Tortoise: IE9 32-bit; Firefox 11 is iets trager dan Firefox 10 in deze test.

Hare: Chrome 17; Tortoise: IE9 32-bit; Firefox 11 en Firefox 10 zijn effectief nek-aan-nek in deze test.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september