‘Bezorgd’ over cyberpesten, niet het verkrijgen van hulp jongeren

Jongeren over de hele wereld zijn bezorgd over cyberpesten, maar ouders en scholen zijn niet genoeg doen om hen te helpen omgaan met het, heeft een Microsoft-studie is gebleken.

Volgens de enquête vrijgegeven maandag, 54 procent van de kinderen waren zeer of enigszins bezorgd over online pesten, en 86 procent toegelaten worden online en offline gepest – athough het grootste deel van de pesterijen plaats offline had plaatsgevonden. De enquête werd online uitgevoerd van 11 januari tot 19 februari dit jaar in 25 landen, waaronder China, India, Japan, Maleisië en Singapore, polling meer dan 7600 kinderen van 8 tot 17 jaar Zij onderzocht een reeks van online gedrag onder jongeren, uit “gemeenheid” om online pesten of wreedheid.

Gemiddeld over het land, 37 procent van de respondenten verklaarde dat ze waren blootgesteld aan een reeks van online acitivities waarvan sommigen beschouwd als online pesten zijn of nadelige gevolgen hebben. Ongeveer 19 procent zei dat ze ervaren “betekenen of onvriendelijke” behandeling, 20 procent zei dat ze had “belachelijk gemaakt of geplaagd”, en 18 procent toegelaten tot gemiddelde namen worden genoemd.

Verdiepen in demografie, werd ontdekt dat meisjes meer kans ot online gepest te worden, op 55 procent, en meer bezorgd over online pesten, op 57 procent. Kinderen van 13 tot 17 jaar werden ook meer kans om online gepest te worden, op 43 procent, maar waren meer kennis over online pesten en had geleerd over de risico’s van het online op 69 procent en 51 procent respectievelijk.

De respondenten gaven ook de wens om een ​​ouder over de kwestie te praten, maar slechts 29 procent van hen verklaarde hun ouders hadden met hen te bespreken stappen om zichzelf online te beschermen.

Volgens de enquête, 39 procent van de ouders van de respondenten leerde hen online omgangsvormen en 30 procent gevraagd of ze hadden online gepest. Slechts de helft van de respondenten gaf hun ouders hadden gesproken over online risico’s met hen, en 44 procent zei dat hun ouders gecontroleerd hun computergebruik.

Ook op het gebied van schoolbeleid en onderwijs, slechts 23 procent zegt dat hun school had formeel beleid dat online pesten aangepakt en 37 procent verstrekt voorlichting over online pesten.

“Kinderen moeten weten dat ze kunnen wenden tot een vertrouwde volwassene, zoals een ouder, verzorger of leraar, die naar hen zal spreken over allerlei online veiligheid betreft,” Jacqueline Beauchere, directeur van Trustworthy Computing van Microsoft, zei in een verklaring.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’