Zuckerberg te rinkelen opening bel van Facebook HQ (gerucht)

Vorige week hoorde ik geruchten dat Facebook mede-oprichter en CEO Mark Zuckerberg zal niet in New York op vrijdag, toen zijn bedrijf zal naar verwachting publiek (of niet) om te gaan. Terwijl sommige Facebook executives de reis zal maken, zal de belangrijkste partij in Silicon Valley, op het hoofdkantoor van de social networking reus in Menlo Park.

Daaruit volgt dat Zuckerberg niet zal gaan rinkelen Nasdaq opening bel bij het sociale netwerk publiek gaat. In plaats daarvan zal hij het luiden van de bel Nasdaq op afstand, volgens CNBC, via Twitter

News Alert: Facebook aan ring opening bel op afstand van Menlo Park HQ – Zuckerberg zal in Menlo Park hoofdkwartier $ FB blijven

Hier is hoe het werkt, volgens de Nasdaq Remote Open en Dicht Fact Sheet.

Niet het luiden van de bel Nasdaq is niet een vreemd ding om te doen, met name voor bedrijven uit Silicon Valley. Bijvoorbeeld, wanneer sociale games ontwikkelaar Zynga publiek ging in december, CEO Mark Pincus belde zijn eigen bel voor medewerkers op het hoofdkantoor van het bedrijf in San Francisco. Het is echt geen verrassing dat Zuckerberg wil om hetzelfde te doen.

Facebook is het aanbieden van 180 miljoen aandelen van de Klasse A gewone aandelen en de verkopende aandeelhouders zijn het aanbieden van 157.420.000 aandelen van Klasse A gewone aandelen. Facebook mede-oprichter en CEO Mark Zuckerberg zal persoonlijk verkoopt 30,2 miljoen aandelen voor de beursgang. Ondanks dit, zal hij nog steeds over de meerderheid van de onderneming: 57,3 procent van de stemgerechtigde aandelen na de beursgang. Het bedrijf heeft een waarde van $ 28 tot $ 35 IPO prijsklasse te stellen, maar velen verwachten dat Facebook zal verhogen als uiterste datum dichterbij komt. Slechts een paar uur geleden, de SEC ingestemd met de aandelen van het bedrijf voor de handel op de Nasdaq.

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

Gezien elektronische model NASDAQ, kan NASDAQ op afstand worden geopend vanaf elke locatie en wordt gebruikt om belangrijke mijlpalen uit de NASDAQ genoteerde vennootschappen en andere feestelijke gelegenheden te markeren;. De NASDAQ afstandsbediening plechtigheden worden gehouden van locaties buiten de NASDAQ MarketSite echter gelijktijdig weergegeven live vanuit NASDAQ MarketSite uitzending studio en zeven verdiepingen tellende toren in Times Square; Deze afstandsbediening ceremonies de essentie van een typische NASDAQ openen en sluiten Bell evenement, waaronder: a. NASDAQ Market openen / sluiten podium op de site van het bedrijf Executive om het te duwen elektronische bel en sign-in de markt, alsmede de sign-in op het podium een ‚Äč‚Äčelektronische handtekening, dat is een NASDAQ traditie, die verschijnt op de NASDAQ Tower in Times Square van de afgelegen locatie en wordt weergegeven op het MarketSite studio video vastlegt muur en op de NASDAQ zeven verdiepingen tellende toren.

Hoeveel is Facebook waard;? Facebook-bestanden voor $ 5000000000 IPO Facebook’s IPO in foto’s en Facebook’s IPO door de nummers; Facebook-updates IPO indienen om Zynga deal te onderstrepen; Facebook Gegevens Zuckerberg $ 500.000 salaris, 45% bonus; Facebook wijzigt IPO een vierde tijd , omvat Q1 2012 financials Facebook zet $ 28 tot $ 35 IPO prijsklasse Facebook roadshow begint met een video, vrijgegeven IPO prospectus

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank tech executive dek shuffle, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld