Zal cleantech startups groter dan Google of Cisco?

Zal de cleantech-industrie groeien groter zijn dan Infotech industrie?

? Networking, Cisco koopt container startup ContainerX; Innovatie; De tech erfenis van de Olympische Spelen van Rio, internet van de dingen; Cisco zal 5.500 banen te schrappen in de nieuwste herstructureringen; netwerken; Cisco om bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport

Alan Salzman denkt van wel. De CEO van VantagePoint Venture Partners – een venture capital bedrijf dat investeert in schone technologie startups zoals elektrische autofabrikant Tesla Motors, zonnepaneel maker BrightSource en LED-licht maker Bridgelux – zegt de verhuizing naar groenere technologie is slechts een kwestie van tijd, en zijn bedrijf positioneert zich om op de rechterkant van de golf als het gaat.

Volgens Salzman, innovaties zoals elektrische voertuigen en duurzame biobrandstoffen in hun vroege dagen – duur en beperkt is, net als bij het flat-screen televisies en dikke mobiele telefoons uitgevoerd prijskaartjes die ver buiten het bereik van de gemiddelde consument waren.

Maar als Tesla is een voorbeeld van hoe snel innovatie heeft post gevat in de ruimte – de elektrische auto is nu half zo duur als het vroeger was en een “half” stap weg van het massa betaalbaarheid, in een tijdsbestek van slechts drie jaar – – het is duidelijk dat een cleantech golf komt.

Salzman zegt dat het zal “transformeren de grootste bedrijven op de planeet.” Om te lezen hoe, ga dan naar SmartPlanet Smart neemt blog voor het volledige overzicht en interview.

Cisco koopt container startup ContainerX

De tech erfenis van de Olympische Spelen in Rio

Cisco zal snijden 5.500 banen in de nieuwste herstructurering

? Cisco te bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport