Xerox

Xerox, een naam die synoniem is met het woord “kopie”, is een Amerikaanse global document management bedrijf.

Printers; Ricoh verhoogt de investering in Brazilië, hardware, HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten; 3D Printing, Bioprinting botten en spieren: De inkjet mobiele printers vormgeven van de toekomst van de transplantaties, hardware, Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX

Opgericht in 1906, het bedrijf is gevestigd in Norwalk, Connecticut, en biedt werk aan zo’n 57.400 mensen wereldwijd. De belangrijkste bedrijven zijn in het kantoor en productie-apparatuur, alsmede consultancy en outsourcing. Het rangschikt 144 op de 2008 Fortune 500.

In mei, Xerox gaf een sneak peek van de uitgeharde inkt voor digitale printers –die wordt gezegd om te werken aan bijna alles – op de afdruk beurs in Drupa in Duitsland.

Beïnvloed door de economische neergang, Xerox in oktober aangekondigde plannen om het personeelsbestand trimmen met 5 procent –of 3.000 banen – in de komende zes maanden. De verhuizing wordt verwacht om te helpen het bedrijf te redden sommige US $ 200 miljoen.

Xerox geplaatst US $ 258.000.000 netto-inkomsten voor het derde kwartaal dat eindigde op 30 september.

Ricoh verhoogt investeringen in Brazilië

HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten

Bioprinting botten en spieren: De inkjet printers cel vormgeven van de toekomst van transplantaties

? Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX