Wat te verwachten op Apple’s 9 september het evenement: iPhone 6S, Apple TV, en nog veel meer (Roundup)

Zoals geheimzinnig en onvoorspelbaar als Apple is, er is één ding zeker: September is iPhone seizoen. En vanaf vandaag, het aftellen begint.

Op 9 september zal leidinggevenden op de technologie reus nemen op het podium in San Francisco aan het bedrijf nieuwe hardware en software aanbieden aan te kondigen, met een voorsprong van de lucratieve vakantieseizoen.

Op de uitnodiging voor de media, Apple cryptisch zei: “Hey Siri, geef ons een hint,” met vermelding van de voice-activated assistent zal een belangrijke, zo niet de belangrijkste rol spelen in het evenement.

Wij denken, onder andere, de nieuwe iPhone, nieuwe desktop- en mobiele besturingssystemen iOS 9 en OS X El Capitan, en de nieuwe Apple TV set-top box.

Maar dat is misschien niet allemaal. Geruchten dat Apple een paar trucs uit de mouwen zou kunnen hebben.

Hier is wat we denken dat we tot nu toe weten.

Bijna elk jaar sinds haar oprichting, heeft Apple een nieuwe iPhone in september uitgebracht. Het is bijna zeker dat de onderneming haar nieuwste mobiele incarnatie, waarschijnlijk worden genoemd de iPhone 6S zal onthullen.

En als je na een mysterie of twee, zou je teleurgesteld worden, omdat bijna alles wat tot nu toe heeft gelekt.

iOS 9 naar verwachting Force Touch, steunen net op tijd voor de iPhone 6s; Verslag: iPhone 6s basismodel tot 16 GB aan opslagruimte hebben; iPhone 6s melden: 12MP camera, 4K-video-opname, mogelijk OLED-display; iPhone 6s melden: Zelfde als iPhone 6 aan de buitenkant, sneller LTE-chip; New verkoop van de iPhone waarschijnlijk overtreffen iPhone 6, 6 Plus, zegt analist

Vanuit de diverse blogs en het gerucht molens, het is duidelijk dat we kunnen verwachten drie nieuwe dingen. De eerste is een sterk vergelijkbaar, zo niet identiek ontwerp als zijn voorganger, maar met een paar kleine aanpassingen. De mantel wordt gezegd dat iets dikker, waardoor het stijver, waardoor een herhaling van de zogenaamde “Bend-gate” kwestie van vorig jaar voorkomen. De dikkere schelp kan ook het huis van een verbeterde, batterij die langer meegaat. Maar wat is de kans groter is dat Apple haar Force Touch-technologie zal brengen van de nieuwe MacBook om de nieuwe iPhone. Dat zou drukgevoeligheid te brengen aan het apparaat, het openen van een hele waaier aan mogelijkheden voor ontwikkelaars.

We verwachten ook een verbeterde 12-megapixel camera – een significante bult op de huidige modellen – waardoor super high-resolution 4K-video-opname. Het is ook waarschijnlijk dat we een versterkte-up A9 processor zal zien naast meer geheugen, waardoor de smartphone sneller en sneller reageren.

Terwijl het is gemeld dat Apple de goedkopere “C” model telefoon zal dalen, zal de iPhone nog steeds zijn er in twee maten: de normale 4,7-inch iPhone 6S, en de 5,5-inch iPhone 6S Plus.

De volgende iPhone kan voor zo vele geesten zijn, maar het is de software die de telefoon wat het is maakt.

Apple verstuurt uitnodigingen voor 9 september het evenement: Nieuwe iPhones waarschijnlijk inbound; Apple om nieuwe two-factor authenticatie uitrol in iOS 9 en El Capitan; Dit is Apple’s truc voor een langere iPhone levensduur van de batterij in iOS 9; Hier is hoe Apple zorgt ervoor dat uw iPhone past de iOS 9 upgrade; Apple Watch OS-update van derden native apps op de tap; Mac OS X publieke beta in juli; Apple Pay wordt sterker te midden van Passbook verandering ‘Wallet; iOS 9 updates voor de iPad set het podium voor het bedrijfsleven pro-versie

Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; mobiliteit; In nieuwe beweging, zal Apple niet opening onthullen weekend iPhone 7 verkoop, mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: een betere Wi-Fi bellen ervaring

Samen met de nieuwe iPhone, is het bedrijf de mobiele besturingssysteem iOS 9 ook verwacht om te landen op het evenement. De software, voor het eerst aangekondigd op Apple’s Developer Conference in juni, wordt geleverd met een vertrouwde look and feel, maar met een schat aan nieuwe functies.

We zullen een “intelligentie” Update zien Siri, die de zoekresultaten en antwoorden zal uitbreiden, voegt ondersteuning voor meer ingebouwde apps, en bieden ondersteuning van derden.

Dat alleen al is onder impuls van de intelligentie assistent-tijdperk, aanstotend Microsoft en Google om meer te bieden in hun mobiele platforms, en zelfs Facebook heeft onlangs sprong aan boord. Andere features te komen met iOS 9 onder meer een betere batterij management, een impuls aan beveiligingsinstellingen en privacy features, en een aanzienlijke upgrade naar Maps, die op grote schaal werd beschouwd als een flop sinds haar oprichting.

En er is meer. Mac-gebruikers zal een desktop-refresh met OS X 10.11 El Capitan, de nieuwste California-geïnspireerde besturingssysteem dat landt met het bedrijf line-up van de desktop en notebooks zien.

De focus van de bijgewerkte software is meer van wat je al hebt, zoals betere prestaties en hogere snelheden uit te knijpen – in sommige gevallen zo veel als viervoudige. Dat wordt gedaan door het brengen van Metal, de core grafische technologie die wordt gebruikt in de nieuwere iPhones en iPads, op de Mac, en biedt een welkome impuls aan de app rendering prestaties. En er zijn andere updates, zoals Split View (die veel Windows 7 en hoger gebruikers die doet denken aan Snap zal zijn), en slimmer Spotlight-zoekfunctie, onder andere functies.

En, voor de draagbare menigte, verwachten dat de verwachte update voor Apple Watch te landen op het evenement, dat wordt geleverd met een nieuw horloge gezichten en meer maatwerk.

Eindelijk. Apple TV zal naar verwachting een grote revisie krijgen, eventueel instellen van de streaming set-top box voor grotere en betere dingen langs de lijn.

Apple’s iOS 9 update zal uw iPhone en iPad batterij blijven langer actief is. Hier is hoe aan de macht met de nieuwste software te behouden.

Talloze rapporten hebben gewezen op een langverwachte refresh van het platform. Bijna alles was er te lekken heeft gelekt – althans, zo denken we.

Met de nieuwe hardware en software, is Apple zei te willen “actief te voltooien” met gaming consoles, waardoor de pintsized box aan de big-pruik bond van consoles zoals Microsoft’s Xbox en Sony’s PlayStation. De doos wordt ook afgekraakt om Siri omvatten, waardoor het apparaat op hetzelfde domein als concurrenten zoals Google’s Chromecast and Fire Stick Amazon’s.

De software en hardware verbeteringen kunnen het platform open te stellen naar de App Store toevoegingen in de komende maanden. We kunnen ook zien de lancering van een kabel-cutter vriendelijke merk Apple TV streaming-dienst langs de lijn, potentieel rivaliserende diensten zoals HBO en Netflix.

Nieuwe iPhones zal de show te stelen

iPHONE 6S AFRONDEN.NAAR.BOVEN

Nieuwe software: iOS 9, OS X 10.11 en horloge OS 2

Een nieuwe Apple TV? Het zal tijd worden

iPhone-batterij

Hoeveel kost het? Sommigen zeggen maar liefst $ 199, meer dan het dubbele van de prijs van het apparaat nu.

Apple heeft, althans in de afgelopen paar jaar, naar buiten geduwd een kleine maar genereus “één ding” om weg te komen uit de presentatie te nemen.

Sommigen hebben ingelezen in de grootte van de zaal geboekt worden door Apple: is het een hint dat we iets aanzienlijk groter, zoals een auto kan zien? Project Titan woont, maar het kan een tijdje duren totdat we het zien.

Zien we een vernieuwde iPad? Onze zuster-site Deze site niet uit te sluiten dat het evenement september, meestal rond de kleinere mobiele aanbod, kan het podium met haar tablet neef te delen. Het kan mogelijk zijn dat we zullen zien de “enterprise-friendly” 12,9-inch iPad eindelijk.

We weten zeker – over alles – in de tijd ongeveer een week.

 verhalen

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Zal er een ‘nog een ding? ”

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

In de nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring