Student staat proef via PayPal Anonieme hack

Een Northampton University student bevindt zich proef na Anoniem naar verluidt het assisteren bij cyberaanvallen tegen bedrijven waaronder PayPal en MasterCard.

“Operation Payback” begon als een digitale aanval binnen de muziek industrie, waar hacktivist collectieve Anonieme gerichte bedrijven en organisaties die zich tegen piraterij verklaard. Echter, zodra een aantal bedrijven begon te weigeren betalingen en donaties verwerken website Wikileaks klokkenluider in 2010, de aandacht van de collectieve sloeg om deze bedrijven uit wraak.

PayPal leed de dupe van deze campagne, maar MasterCard, Visa, de Ministry of Sound en de International Federation of the Phonographic Industry (IFPI) werden ook getroffen. Distributed denial of service (DDoS) aanvallen werden gebruikt om systemen te overladen met verzoeken.

De BBC meldt dat de rechter de jury kreeg te horen dat Anonymous hackers kosten PayPal £ 3,5 miljoen ($ 5,5 m) na de campagne, omdat het bedrijf werd gedwongen om personeel te trekken van moederbedrijf eBay om te werken aan kwesties met betrekking tot de inbreuk op de beveiliging voor de weken daarna en PayPal werd gedwongen om extra software en hardware te kopen om zich te beveiligen tegen toekomstige aanvallen.

Op het moment, PayPal zei Wikileaks geschonden zijn gebruiker beleid, die verhinderen dat haar diensten wordt gebruikt voor een “criminele activiteiten te ondersteunen.” Fondsen werden later ontdooid.

Als gevolg van de aanval, het openbaar ministerie, de heer Patel, stelde dat PayPal geleden “enorme economische schade”, alsmede schade aan de reputatie van het bedrijf.

De 22-jarige Northampton University student, Christopher Weatherhead, naar verluidt maakte deel uit van de aanslagen.

Weatherhead heeft alle beschuldigingen van samenzwering ontkend, pleiten niet schuldig aan samenzwering om de werking van computers schaden tussen 1 augustus 2010 en 22 januari 2011. Drie andere mannen beschuldigd deel te nemen.

De heer Patel zei Weatherhead “speelde een centrale en integrale rol in de algemene doeltreffendheid ‘van de Anonieme campagne, vertelde juryleden

Het maakt niet uit in welk stadium een ​​persoon voegt zich bij een samenzwering. Al het openbaar ministerie moet je zeker van is dat de verdachte op een bepaald moment in de loop van de samenzwering met de ene of de andere samenzweerders afgesproken om de misdaad te plegen in kwestie.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond