Quiz: Kun je geloven wat je ziet?

Neem een ​​kijkje op de volgende foto’s en kijk of je ze kunt herkennen. Good luck; Instructies: Klik op je antwoord en dan zien hoeveel anderen met u eens. Klik dan om het antwoord en de volgende vraag te zien;. [poll id = “205”]; Het juiste antwoord is … »

BlackBerry DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat hoger

‘Quadrooter’ gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons

BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten

BlackBerry ‘verbeterd’ crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen

Bent u een smartphone goeroe;? Hoe goed kent u uw Microsoft Rijk? Browser oorlogen, Klaar om een ​​spel quiz te spelen;? Bent u een Linux-goeroe? Zoek uit;. Bent u een tech cheapskate;? 10 dingen die je misschien niet weet over Google; IDC voorspelt Windows Phone 7 zal 2 achter Android in 2015

Veiligheid, BlackBerry’s DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat, veiligheid, Quadrooter ‘gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons, mobiliteit; BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten, veiligheid, BlackBerry’s’ verbeterd ‘crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen