Quest Toad en Big Data

Darin Bartik, Vice President en General Manager, Database Management, Quest Software even langs om me aan Quest Toad en laat me weten wat het doet om organisaties te helpen beter hun data te benutten.

Dus, Toad is een instrument waarmee de database-ontwikkelaars te manipuleren en gegevens te verplaatsen van de ene database naar de andere, van een lokaal systeem (zowel fysiek als virtueel) aan database-systemen in de cloud.

Organisaties vaak handhaven verschillende werkdruk specifieke databanken. Het vinden en het verplaatsen van nuttige gegevens van de ene database naar de andere is vaak een ingewikkeld en enigszins pijnlijk proces. Als de organisatie ook begint te databaseproducten cloudgebaseerde gebruiken om te verzamelen, filteren en analyseren van operationele gegevens, kan de taak te wenden van een “one shot” oefening in een terugkerend probleem.

Hulpmiddelen zoals Toad kan zeer nuttig zijn bij het beheer van de werklast specifieke databanken en het verplaatsen van bruikbare gegevens in een Big Data tool, zoals Netezza of Hadoop, op een geplande of event driven basis.

Als uw organisatie werkt samen met een aantal onafhankelijke databases en overweegt het gebruik van Big Data instrumenten te verzamelen, filteren en analyseren van de gegevens om nieuwe inzichten te ontwikkelen, Quest Toad misschien wel een prachtige aanvulling op de database ontwikkelaar tool kit zijn.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Is dit de leeftijd van Big OLAP?

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; Big Data Analytics, Is dit de leeftijd van Big OLAP;? Big Data Analytics; DataRobot gericht op low-opknoping fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Wat is het pad?

snapshot Analyse