Panasonic, Tesla om te taggen-team in de $ 1 miljard US fabriek investment

Tesla Motors, Panasonic en andere bedrijven zijn van plan om $ 965.000.000 investeren in de bouw van een lithium-ion batterij plant.

Volgens een rapport van de Japanse publicatie Nikkei, de VS gevestigde plant heeft een live-datum van 2017, en de fabriek zal behandelen “alles uit de verwerking van grondstoffen tot de montage.”

Panasonic, een investeerder in Tesla Motors, is uitnodigend aantal Japanse materialen makers aan te melden, en de totale investering zal naar verwachting boven ¥ 100.000.000.000 ($ 965.000.000), volgens de publicatie.

De batterijen die zal worden geproduceerd in deze fabriek zal worden ontworpen voor elektrische voertuigen. De batterijen zullen klein en licht, en Tesla hoopt om de prijs van EV’s op onze traditionele fossiele brandstoffen auto’s omlaag te brengen door middel van de bouw van de fabriek.

goedkoopste EV Tesla’s, de Model S, verkoopt in de Verenigde Staten voor ongeveer $ 70.000.

Nikkei zei dat de plant Tesla levert met batterijen, maar mogen ook Toyota en andere autofabrikanten. “Thuisgebruik” accu productie wordt ook overwogen om de productie aantallen te stimuleren.

Terwijl Tesla hoopt EV verkoop te stimuleren dit jaar tot 35.000, geholpen voor een deel door de Model S, is Panasonic de richting van de auto-industrie in een poging om de financiële verliezen als gevolg van trage scherm en tv-verkoop te verbeteren.

Zuckerberg onder vuur: ‘Facebook verkeerd om beroemde Vietnam pic van napalm kind censureren’

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval

Tech industrie; Zuckerberg onder vuur: ‘Facebook verkeerd om beroemde Vietnam pic van napalm kind censureren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen; After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar; tech industrie, British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval