Je hoeft geen Flash opzichtig te zijn: IBM dev

Na de herziening van het Australian Open website voor het toernooi van dit jaar, heeft IBM site manager Dave Provan zei dat Flash is niet een vereiste tool voor het maken van een website functie visueel.

IBM site manager, Dave Provan (Credit: Luke Hopewell / de website Australia)

Provan zei dat hij en zijn team zochten om de website zo licht mogelijk, wat zorgt voor snellere laadtijden op mobiele en tablet-apparaten. Provan voegde eraan toe dat een groot deel van de Australian Open pagina niet draaien op Adobe’s Flash-platform om dat doel te bereiken.

“[De startpagina, bijvoorbeeld] is niet alles Flash, het is AJAX. Het werkt op de iPad en andere tablets. Je hoeft geen Flash op [het bouwen van een site], kunt u het doen met deze,” zei hij.

Veel mobiele apparaten, waaronder Apple’s immer populaire iPad tablet schip zonder Flash-ondersteuning, wat betekent dat Flash-gebaseerde content verschijnt onzichtbaar.

Terwijl Provan zei dat Flash nodig zijn voor web-multimedia-inhoud was niet, voegde hij eraan toe dat niet iedereen de nieuwe HTML5-standaard nog niet had omhelsd.

“We zijn op zoek naar onderdelen [zoals HTML5] als we een gestage platform te gebruiken. Op dit moment, we moeten in gedachten houden dat niet al onze doelgroep zijn op HTML5,” zei Provan.

“Begrijp me niet verkeerd, als ontwikkelaar Ik zou het leuk vinden als het was allemaal HTML5, het zou mijn leven zo veel gemakkelijker te maken, maar dat is het spel dat we spelen”, voegde hij eraan toe.

Apple beroemde verscheept zijn nieuwste incarnatie van de MacBook Air zonder Flash vooraf ge├»nstalleerd – het bedrijf de laatste schot voor Adobe’s boog na een zeer publieke stoush vorig jaar.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen; Big Data Analytics, IBM om AI te gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab, Kunstmatige Intelligentie, IBM Watson:? Hier is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet ; CXO; IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab

IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet

IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs