? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Drie maanden na Microsoft toonde Edge walloping Chrome in een batterijtest, heeft Google deze resultaten afgedaan door pronken Chrome op Microsoft’s Surface Book.

Volgens tests van Microsoft, die ook op Surface Boeken, Edge werden uitgevoerd op Windows 10 gemiddeld verbruikt 36 procent minder stroom dan Chrome bij het gebruik ervan op sites zoals Facebook, YouTube en Google.

andere testen Microsoft toonde Chrome en Edge kwadratuur af in een video-streaming strijd op Surface Books. The Edge apparaat duurde zeven uur en 22 minuten, terwijl de Chrome-apparaat verwaterden na slechts vier uur en 19 minuten.

Nu, met Chrome 53 uit, waarin een aantal van de CPU en GPU verbeteringen bevat, heeft Google haar weerlegging in de vorm van een time-lapse video vergelijking van de levensduur van de batterij van twee Surface Books aangeboden, opnieuw streaming video in een browser. Maar in plaats van pitting Chrome tegen Edge, Google ervoor gekozen om Chrome 46 tonen tegen Chrome 53.

Ondanks de afwezigheid van Edge in de test, Google nog steeds in geslaagd om een ​​uithaal op Microsoft te nemen op twee fronten. Eerder subtiel, Google zegt eenvoudig Chrome 53 geeft twee uur 12 minuten meer Vimeo HD op een enkele lading dan Chrome 46.

Echter, in plaats van de vier uur en 22 minuten die Microsoft geklokt voor Chrome voor Windows in de time-lapse video, Google’s time-lapse video nadrukkelijk vangt Chrome 46 blijvende acht uur en 27 minuten.

Ondertussen, Chrome 53 duurt maar liefst 10 uur en 39 minuten. Dus, niet alleen Chrome beter presteren dan Microsoft beweerde, maar zelfs Chrome lijkt zeven versies terug naar de nieuwste Microsoft browser te overtreffen.

Google heeft ook van een breder draagvlak Chrome voor andere platforms, waaronder snelheidsverbeteringen zij heeft gemaakt voor Chrome op mobiele apparaten en Chrome op de Mac, waarop zij zegt nu gebruikt 33 procent minder stroom voor video, foto’s en pagina scrollen.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

MEER op browsers

Google Chrome begint het blokkeren van Flash tracking voor beter leven en prestaties van de batterij, Windows 10 Edge: Nu Microsoft zet $ 15k bounty op bugs aanval browser op afstand; 50 gratis Google Chrome-browser-extensies, Opera, niet Microsoft Edge, is het beste voor de levensduur van de batterij, zegt Opera, Google Cast nu afkomstig uit Chrome; elaptopcomputer.com: Hoe om te testen rijden de nieuwe Chrome Personalized Tab-functie; de ​​complete gids voor de overstap naar Microsoft’s Edge browser

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test