Deze Koreaanse startup wil je speeksel

Fitness is een grote trend in de IT, en de snelle toegang en alomtegenwoordigheid tot informatie die smartphones, smartwatches en polsbandjes bieden zal waarschijnlijk alleen maar traditionele diensten – zoals bloed testen en check-ups – toegankelijker, verfijnd en meer persoonlijke, verzorgd uw behoefte.

Genoplan oprichter en CEO Brian Kang.

Persoonlijke gezondheidszorg zijn een grote trend in de VS, met bedrijven zoals persoonlijke genomics bedrijf 23andMe, opgericht door ondernemer Anne Wojcicki, ex-vrouw van de Google-oprichter Sergey Brin en Counsyl, die DNA onderzoek biedt voor paren van plan om een ​​kind te krijgen

Voor Genoplan CEO en oprichter Brian Kang, die genoom op de universiteit studeerde met een achtergrond als onderzoeker in Samsung, Azië ontbrak in een heel gebied van kennis en diensten die voor de consument gemakkelijk kan worden gemaakt.

23andMe heeft meer dan 1 miljoen leden. Een recente statistiek zegt dat de ouders van ongeveer 5 procent van de pasgeboren baby’s in de VS per jaar is gegaan door een soort van DNA-screening vooraf “, zegt Kang.” Denk maar aan de waarde van de gegevens verzameld uit dit soort diensten kan bijdragen aan verschillende gebieden van het genoom en ziekten studies.

“Onderzoek is natuurlijk erg belangrijk, maar we willen nadenken over hoe verhandelbare diensten en producten die mensen kunnen helpen,” voegde hij eraan toe.

Genoplan biedt een pakket genaamd Genoplan Fit, momenteel geleverd aan een partnerschap aangegaan ziekenhuizen later rechtstreeks te worden verkocht van het bedrijf te beginnen in juni, waarbij een klep wordt gegeven klanten. Zij kunnen in hun speeksel en mail het naar de firma voor DNA-analyse. Na het doorlopen van de geautomatiseerde commerciële lab in Japan, krijgen klanten een volledige gezondheid verslag via app van het bedrijf.

Wij controleren uw kans op obesitas, de waarschijnlijkheid van jojo-effect en de stofwisseling “, zegt Kang.” We sturen een volledig rapport, en bieden tips over hoe u uw dagelijkse routine te stellen, wat te eten en hoe uit te oefenen, het beste uitgerust voor uw behoefte, zodat u kunt afvallen en onderhouden van uw conditie na het dieet.

“Het gebruik van speeksel is de grote trend in de DNA-screening. Bloed is onhandig en haar vereist grote monster”, aldus de CEO.

Kang kan de vorm van de klep niet veranderen in de box – omdat het een industriestandaard. Maar hij was scherp betrokken bij het ontwerp van het digitale verslag en de doos voor de Genoplan Fit-pakket, met als doel het aantrekkelijk, toegankelijk en vriendelijk voor klanten te maken.

“Ik wil echt de consument te voelen wanneer ze abonnee van onze service en krijgen het vak dat dit niet een eng ding. Een groot deel van onderzoek en de daaruit voortvloeiende diensten alleen focussen op het resultaat en effect. Maar het maken van en de marketing van deze diensten vriendelijk voor klanten is denk ik net zo belangrijk, “zei hij.

Het verzamelen van gegevens in Azië

India ‘anti-koloniale’ om zijn economische nadeel: Marc Andreessen in onsamenhangend Twitter rant; LG Pay zal een no show op MWC: Rapport; Singtel krimpt nettowinst met SG $ 16m; Facebook terugtrekt Gratis Basics project in India, Samsung te voorzien de openbare veiligheid netwerk in Zuid-Korea

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO; Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups ; Waarom de Chinese India’s Hike bode in een eenhoorn hebben getransformeerd en wat WhatsApp kunnen leren

Kang is in gesprek met de ziekenhuizen, cosmetische bedrijven en gezondheid training industrie. Onder dezelfde Genoplan product merk, het bedrijf van plan om een ​​dienst die de juiste cosmetica stelt voor de consument na DNA-onderzoek te starten.

Om tegemoet te komen aan die uitbreidingsplan, van de 19 huidige werknemers, de helft is in R & D, maar de andere helft is marketing. Genoplan heeft zelfs een fitness trainer. Het heeft twee labs, de een in Korea is strikt voor onderzoek en de andere in Japan wordt de monsters levert aan een cliënt daar.

Na Japan, zijn volgende doel is Zuidoost-Azië en een grotere China.

Het Westen heeft al goed geplaatste services en big data over de bevolking, die worden gebruikt in het onderzoek. Zij missen in data uit Azië. Dus we willen uitbreiden in Azië naar Azië genoom gegevens te verzamelen voor de ontwikkeling van de behandeling van kanker, de juiste cosmetica, of zwaarlijvigheid behandelingen voor de Aziatische bevolking.

De digitale verslag gegeven aan klanten is heel open over de aard van de test wordt uitgevoerd en waarom ze een bepaalde conclusie, meer nog dan tegenhangers in de markt op dit moment bereikt, zegt de CEO.

“De meeste vergelijkbare bedrijven zijn niet volledig open te zijn over het type test en analysetechniek ze toegepast, omdat ik denk dat ze denk dat het een onderneming geheim. Maar we willen open mogelijk in die te zijn, zodat consumenten kunnen zeggen: ‘Ik zal proberen een andere test ergens anders ‘en over het algemeen een goede beslissing “, zegt Kang.

Het rapport van Genoplan Fit erkent ten volle de research papers is geciteerd, en training tips zijn geschreven door gecertificeerde deskundigen.

De extreme in gewichtsverlies is liposuctie, maar veel van hen krijgen hun gewicht daarna weer. We willen een duurzame en gezonde manier voor mensen om fit te blijven bieden “, zegt de CEO.” We willen helpen jezelf te ontdekken en te handhaven onze gezondheid en schoonheid.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren