De iPhone-functie die kunnen helpen uw leven redden tijdens een medisch noodgeval

iOS’s Medical ID functie

Er is een weinig bekende functie ingebouwd in iOS 8 en hierboven genoemd medische ID die uw iPhone verandert in een “medische alert armband.” En nu is een goed moment om te beginnen met het omdat first responders worden zich bewust van.

Medische ID kunt u belangrijke medische informatie in te voeren in uw iPhone die first responders toegang zonder wachtwoord van uw apparaat uit het slot scherm (door te tikken op de noodsituatie en medische ID op het volgende scherm).

Het is gemakkelijk in deze medische ID-informatie in te vullen – als je weet waar te gaan! Start de Health app tik op de medische ID aan de onderkant rechts van het scherm en kies vervolgens Maak Medical ID.

Daar kunt u uw naam (samen met een foto), de geboortedatum, de lijst van medische aandoeningen, bloedgroep, orgaandonor status notities, allergie├źn, reacties, gewicht, lengte, en medicijnen lijst. U kunt ook gegevens van uw contactpersoon voor noodgevallen lijst.

Belangrijk is, kunt u ook instellen of deze informatie is toegankelijk als de iPhone is vergrendeld.

U bent vrij om te bewerken of deze informatie op elk gewenst moment verwijderen.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Gratis Artificial Intelligence (AI) software voor je PC; Tien tips om Google Chrome sneller te maken en te verminderen hoeveel RAM-geheugen het gebruikt; Cheapskate ‘Android switchers’ kwetsen Apple; Computers u kunt houden in de palm van je hand

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade, iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren