Toshiba lanceert Haswell-aangedreven notebooks en Tegra 4 gebaseerde tablets

Toshiba heeft zijn notebooks en desktopcomputers vernieuwd met Intel’s nieuwste 4-generatie Core; Haswell, processors, en introduceerde ook de Excite reeks Android-tablets naar het Verenigd Koninkrijk en Europa – met inbegrip van modellen aangedreven door Nvidia’s nieuwste Tegra 4 system-on-a-chip.

Satellite notebooks; De nieuwe Intel 4e generatie Core-processors hun opwachting maken in de consumentgerichte Satellite notebooks, onder leiding van de top-of-the-range P-serie, die wordt geleverd in 17,3-inch (P70) en 15,6-inch (P50, of P50t met een 10-punts touch functionaliteit) maten. Schermresoluties zijn ofwel HD (1280 x 720) of Full HD (1920 x 1080), met een dedicated Nvidia graphics (2GB GeForce GT 740M of 4GB GeForce GT 745m) het verschaffen van Ultra HD-ondersteuning via HDMI-out op een externe ‘4K’ monitor of TV. Content kan ook draadloos worden verzonden naar een compatibele tv dankzij de Intel Wireless Display en Miracast ondersteuning.

RAM stijgt 32GB op de 4-sleuf P70 of 16GB op de 2-sleuf P50, met een opslagcapaciteit limiet hebben 3TB op P70 (2 x 1,5 TB HDD) of 1,5 TB op de P50. Diverse SSD en hybride HDD / SSD opties zijn ook beschikbaar. Zoals dat hoort bij een multimedia-georiënteerde notebook, het geluidssysteem is high-end: zijn er vier Harmon Kardon luidsprekers met DTS Studio Sound op de 17in P70 en twee op de P50.

De Satellite P-serie zal beschikbaar zijn in het Verenigd Koninkrijk van Q3 2013, vanaf £ 599.

Andere Satellite varieert dat krijgen de nieuwe Haswell-chips zijn de nieuwe slimline (24mm dik) S-serie, die wordt geleverd in 17.3in 15.6in en schermafmetingen met HD of Full HD-resolutie en de optionele 10-punts touch functionaliteit. U kunt ook kiezen voor AMD-processors in de S-serie, dedicated graphics in het laatste geval wordt een 1GB Radeon HD in plaats van de 2 GB Nvidia GeForce GT 740M in de Intel-modellen. Opslag loopt op tot 1TB (HDD of hybride HDD / SSD), is Miracast gesteund en de luidsprekers van Onkyo (met DTS geluid).

Is gevestigd in een lagere baan is de mid-range Satellite L-serie, die een 14.1in variant draagt ​​bij aan de 15.6in 17.3in en modellen (weer met optionele touchscreens). Intel (3e of 4e generatie Core) en AMD processors zijn weer beschikbaar, met discrete (Nvidia of AMD) en geïntegreerde GPU opties.

Nieuwe of recent Toshiba notebooks die niet krijgen de Haswell niet te upgraden, voor nu, zijn de entry-level (15.6in of 17.3in) Satellite C-serie, de business-gerichte Satellite Pro L (mid-range) en C (entry- level) series, de 11.6in 2-in-1 Portégé Z10t ultrabook / tablet en de 11.6in. WT310 Windows 8 tablet.

Excite tablets; Toshiba’s andere belangrijke aankondiging van gisteren was de nieuwe reeks van 10.1in Excite tablets met Android 4.2. Er zijn drie modellen, te beginnen met de Nvidia Tegra 3-aangedreven Excite Pure, oplopend tot de Tegra 4-aangedreven Excite Pro en culminerend in de Excite Write – die in feite een Pro met de toevoeging van Gorilla Glass 2, een digitizer pen en Toshiba’s TruNote handschrift applicatie.

Alle drie de Excite tablets zal beschikbaar zijn in Q3 2013 met optionele toetsenbord cover van Toshiba.

Het instapmodel Tegra 3- aangedreven Pure heeft een 1280-by-800-pixel Autobrite scherm, 1 GB RAM, 16 GB intern geheugen, 802.11a / b / g Wi-Fi, Bluetooth 4.0 en ondersteunt mobiel breedband (3G). Het heeft Micro-USB 2.0 en Micro-HDMI-poorten, een microSD-kaartslot voor uitbreiding van de opslagcapaciteit plus voorzijde (1.2MP) en achter (3MP) webcams. De Excite Pure weegt 600 g of 1,1 kg met de optionele keyboard cover, en de kosten van £ 249.

De Pro en schrijven modellen hebben een hogere schermresolutie (2560 bij 1600 pixels), geleverd met 2 GB RAM en 16 GB of 32 GB intern geheugen, ondersteuning 802.11ac evenals a / b / g / n en voeg LTE aan de mobiele breedband (op 32GB modellen). De achterste camera heeft een 8MP sensor met LED-flitser, en de stereo luidsprekers zijn high-end Harmon Kardon-eenheden. De Excite Pro kosten vanaf £ 349, terwijl de digitizer uitgerust Write kosten vanaf £ 499.

Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafelen

Laptops, Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafels, mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, laptops, Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop , Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare