Tijdlijnen op de SmartWatch: Apple zegt dat er geen terwijl Pebble zegt ja

Voormalig Adobe CTO Kevin Lynch, verhuisde naar Apple in 2013 voor een project dat hij niet eens weten. Het blijkt dat project was de Apple Watch, die Lynch twee keer heeft laten zien op het podium van Apple events in de afgelopen zes maanden. Apple heeft gewerkt aan het horloge sinds 2011, en volgens een interview met Wired Lynch en Alan Dye, hoofd van de menselijke interactie van Apple, het is al een lange, hobbelige weg.

De gehele Wired stuk is het lezen waard als je geïnteresseerd bent in hoe de Apple Watch kwam te zijn, maar een verrassend aspect sprong uit bij mij bent: Apple probeerde een chronologische tijdslijn interface voor het horloge, maar uiteindelijk gedumpt. Het blijkt dat het de exacte user interface gebruikt in de binnenkort Pebble Time horloge, zal naar verwachting volgende maand verzenden.

Pebble Time tijdlijn-interface

Pebble heeft al verkocht een miljoen van zijn smartwatches, die op dit moment variëren in prijs van $ 99 tot $ 199 voor het oorspronkelijke model. De nieuwe Pebble Time, gelanceerd in een Kickstarter-project dat de financiering verslagen brak, het verhogen van $ 20.300.000. Pebble tijd zal de detailhandel voor $ 199 en up, veel minder dan de $ 349 Apple Watch entry point. En het kan nog wel een paar dingen die de Apple Watch niet kan doen.

De belangrijkste selling point van de Pebble Tijd is in het tweede woord van het product: Time. Pebble besloten om de slimme horloge interface met een dagelijkse tijdlijn en bijbehorende hardware knoppen voor het verleden, heden en toekomst opnieuw uit te vinden. Klik op de bovenste knop en “zien” het verleden door het bekijken van berichten, nieuws of sportuitslagen u hebt gemist. Tik op de middelste knop om in het nu en ontvang een kijkje op uw volgende afspraak. Druk op de toekomst knop om te zien wat er aanstaande.

Pebble Time De interface lijkt intuïtief voor mij, dat is de reden waarom ik steunde het project hebben een nieuwe slimme horloge arriveren volgende maand. En ik zal pre-bestellen van een Apple Watch op 10 april, vooral om het product te evalueren, zoals ik al zo vele anderen. Het is duidelijk dat de ervaring anders.

Ik heb de Apple Watch nu twee keer gebruikt: Eenmaal in een korte blik demo en, meer recentelijk, gedurende ongeveer 30 minuten met wat begeleiding van Apple. Beide keren heb ik liep weg met een gevoel dat het gebruik van het horloge is iets ingewikkelder dan het zou kunnen zijn.

Het testen van de Apple Watch-interface

Een aantal interacties niet helemaal het gevoel zo eenvoudig of zo intuïtief als ze doen op andere Apple-apparaten. Dat kan zijn omdat van wat Lynch en Dye noemde Wired: Een belangrijk idee van het horloge is om mensen om te stoppen met staren naar hun smartphone-schermen. Kleine blikken en korte meldingen zijn de intentie hier, dat is een reden waarom ik ben bezorgd over de Apple app Kijken landroof. Niet elke app hoort op de pols.

Dat terzijde, ik ben wedden dat de tijdlijn gebruikersinterface Pebble koos en Apple afgewezen zal uiteindelijk weergegeven op de Apple Watch in het einde. Nee, het zal niet komen van Apple, maar een implementatie van derden zou me niet verbazen. Immers, een horloge zonder verwijzing naar tijdlijnen klinkt niet helemaal goed.

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

Apple; geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Deze website Beoordeling

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone