TechLines: is Australië cloud er klaar voor?

Aan het TechLines: Cloud Control sessie op 17 februari panelleden besproken wat er moet gebeuren om Australië te kunnen cloud te grijpen bij de horens en uitgegroeid tot een hub voor deze nieuwe technologische paradigma.

de website van Australië ‘s Twisted Wire blogger Phil Dobbie de aftrap voor de discussie met de vraag of de Australische kleinschaligheid en gebrek aan communicatieverbindingen zou betekenen dat de natie zou eindigen als een wolk van de consument in plaats van provider.

Ovum-analist Kevin Noonan waarschuwde dat cloud markt van het land kan het hoofd in een neerwaartse spiraal als de klanten niet aan boord kregen met cloud.

“Tenzij we hebben klanten beginnen na te denken over de cloud en hun gebruikers, zal er niet zijn een bepaling industrie te ontwikkelen als gevolg van bedrijven binnen Australië,” zei hij.

Microsoft directeur van Developer en Platform Evangelism, Gianpaolo Carraro, zei dat zelfs als de infrastructuur er niet was, de mogelijkheid bestond om software export te rijden via de cloud. Hij zei dat dit kon in plaatsen zoals de Gold Coast, die hij aangeprezen als een geweldige plek voor jonge ondernemers gebeuren.

Noonan zei dat omdat Australische bedrijven waren al in de IT-outsourcing, ze hebben snel op private cloud verplaatst. Al dan niet iedereen geloofde het was echt wolk, geloofde hij het positief was.

Het is een goede start. Als je snuif de sintels van de groei op dit punt, zult u later spijt van krijgen.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Cloud, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE winkelhaken zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid