Smashing muizen voor de veiligheid

Podcast niet werkt? Klik hier om het bestand te downloaden.

Waarom is Australiƫ dus verdeeld over de vraag of er een tekort aan IT-vaardigheden? Hoe hebben IBM en de Australian Taxation Office (ATO) niet te maken E-tax online gebeuren in 2007? En hoe een Amerikaanse overheidsinstelling besteden AU $ 2.700.000 voor IT-apparatuur, waaronder muizen te vernietigen?

Op deze week Technolatte podcast, het Australische team bespreekt

De waargenomen; IT tekort aan vaardigheden in Australiƫ

De ATO en IBM’s, mislukte poging om E-belastingen online terug te brengen in 2007

Hoe men; Amerikaanse overheidsinstelling uitgegeven AU $ 2.700.000, het vernietigen van de eigen IT-apparatuur.

U kunt zich abonneren op Technolatte op iTunes.

Speelduur: 28 minuten

Opening thema: “Ecstasy X” door Jason Shaw, CC3.0

Closing thema: “Skyroads” door Pierlo, CC3.0

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

De waargenomen; IT tekort aan vaardigheden in AustraliĆ«, de ATO en IBM’s, mislukte poging om E-belastingen online terug in 2007 te brengen, hoe men; Amerikaanse overheidsinstelling uitgegeven AU $ 2.700.000, het vernietigen van de eigen IT-apparatuur.

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen