SingTel trims verkoop kijk op voorzichtiger biz uitgaven

De grootste telco van Zuidoost-Azië heeft een meer conservatieve outlook genomen om zijn volledige jaar de omzet, na toegenomen tekenen van een meer voorzichtige zakelijke omgeving en uitgaven.

derde kwartaal de winst SingTel’s steeg met 6 procent tot S $ 872.000.000, opgetild door een sterkere laten zien van regionale partners, volgens zijn persbericht. Echter, dit was op de rug van een 7 procent daling van de bedrijfsopbrengsten naar S $ 4600000000 op-jaar, dat werd toegeschreven aan een scherpe daling van de Australische dollar.

Winst voor belasting van het regionale mobiele medewerkers steeg met 11 procent tot S $ 506.000.000, en werd verder versterkt door de gunstige valutaontwikkelingen. Dit kwartaal, de Australische dollar, Indonesische Rupiah en Indiase Roepie daalde 9 procent, 18 procent en 12 procent respectievelijk tegen de Singaporese Dollar, zei SingTel.

De groep zag zijn totale gecombineerde mobiele klantenbestand uit te breiden 9 procent of 40,9 miljoen in het jaar tot de helft miljard mark te steken, het toegevoegd. Australië bleef uitdagende markt, met zijn dochteronderneming te zijn; Optus verliezen ongeveer 64.000 mobiele klanten, in de periode;. Enkele van de belangrijkste brightspots waren mobiele klanten in de belangrijkste Singapore en Australië markten upgraden van hun gegevens plannen voor een snellere verbinding, die de weg vrijmaakt voor een hogere gemiddelde opbrengst per gebruiker.

De telco is het helpen van lokale en Australische inlichtingendiensten tik mededelingen over SEA-ME-WE-3, een belangrijke onderzeese kabel uitvoeren internetverkeer tussen Singapore en Perth, volgens de Sydney Morning Herald.

“We zijn blij met de resultaten van de versterking van onze core business, en de toekomst, zullen we ons richten op het rijden klantengroei in Australië”, aldus Chua Sock Koong, SingTel Group CEO.

Voor de rest van het jaar, SingTel is schrap voor de inkomsten lager zijn dan te zijn, in eerste instantie verwacht, in het vorige kwartaal, maar het is het bijhouden van haar algemene vooruitzichten voor het boekjaar eindigend maart 2014.

Op basis van de trends de omzet in de eerste negen maanden en de valuta-effect van de Australische Dollar, SingTel verwacht nu inkomsten voor de groep consumenten te dalen door een lage dubbele cijfers, in plaats van een daling met een high single level digit;. Voor zijn ondernemingsgroep , SingTel is het voorspellen van een daling met een low single digit, in plaats van de oorspronkelijke ramingen van stabiele inkomsten.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Telco’s, Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Schrap voor de verkoop tegenwind