Samsung wil smartwatches en virtual reality om uw onderneming te brengen

Consumenten kunnen worden snapping up de laatste aangesloten draagbare apparaten, maar kan er een plek voor hen op het kantoor ook. Dat is wat Samsung hoopt, hoe dan ook. Het bedrijf besteedt enige moeite over hoe smartwatches en virtual reality (VR) headsets voor de onderneming te brengen.

PC World gevangen reacties op dit effect op een Samsung evenement waar het bedrijf de vice-president van mobiele marketing, Eric McCarty, gewezen wat Samsung doet in deze ruimte.

McCarty legde uit dat Samsung al werkt samen met ontwikkelaars om zakelijke toepassingen en inhoud die zou werken met horloges en VR-apparaten brengen. Enkele van de verkennende ideeën en voorbeelden op de pols onder voorraad waarschuwingen voor daghandelaren, waarschuwingen voor de werknemers in het veld, of misschien wel de belangrijkste business metrics op een klein dashboard.

: 4 Apple Watch apps voor de werkplek | Good Technology voegt Apple Watch app zondvloed met wearable EMM

Op de VR kant, McCarty gesuggereerd dat trainingsvideo’s een ideale use case zou kunnen zijn en dat de vastgoedsector zouden kunnen profiteren van meeslepende huis tours door middel van een headset van een soort.

Natuurlijk, het toevoegen van meer apparaten aan de onderneming brengt het potentieel voor meer device management kosten en veiligheidsrisico’s. Daartoe heeft Samsung al gemaakt zijn Knox platform voor Android-telefoons te helpen verzachten deze, Google vorig jaar zei dat het zou Samsung Knox te integreren in Android.

Smartwatches nog niet veel meer doen dan een smartphone, dus Samsung een moeilijke tijd overtuigend bedrijven om geld te besteden aan accessoires items zou kunnen hebben.

Als het de waarde, maar kan bewijzen – misschien in een snellere responstijden op systeemuitval of andere waarschuwingen – de vennootschap kan een zaak te hebben. Immers, het krijgen van medewerkers om snel te verplaatsen wanneer zij worden geconfronteerd met steeds veranderende zakelijke situaties is een waarschijnlijke prioriteit voor de meeste bedrijven. Samsung lijkt te wedden op, in feite.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle