Salesforce.com markeert ExactTarget verjaardag met Marketing Cloud upgrade

SAN FRANCISCO – Salesforce.com opgepakt ExactTarget voor $ 2500000000 vorig jaar, en de “reis” wordt alleen aan de slag.

Salesforce managers voorzien van een puls controle op de betrokkenheid systeem bij de huidige San Francisco hoofdkantoor van de cloud reus op woensdagochtend.

Wijzend naar een 2013 Gartner-analist memo, Salesforce.com chief marketing officer Lynn Vojvodich voerde aan dat marketing een van de top drie “imperatieven” voor alle CEO’s zullen zijn.

“Dit is eigenlijk gewoon fundamenteel verbindingen,” merkte Vojvodich over het Internet-of-Things beweging, daarbij verwijzend naar zullen er meer dan 75 miljard aangesloten producten in 2020.

Alle drie van deze telefoons zijn uitstekend en zijn lager geprijsd dan een vergelijkbare iPhone 6s of 6s Plus.

Wanneer je al deze apps en apparaten aan te sluiten, bleef Vojvodich, kunt u verbinding maken met uw klanten in gloednieuwe manieren.

“Dit is krachtiger dan de Internet-of-Things. Het is het internet-of-klanten,” merkte Vojvodich.

Salesforce fundament voor de Internet-of-Things / Klanten strategie is Salesforce1, onthuld op Dreamforce 2013 november vorig jaar.

Het platform kranen in het CRM-reus vlaggenschip Sales and Service Wolken, de AppExchange, en de Marketing Cloud, nu gebrandmerkt door één van de meest prominente overnames Salesforce’s tot nu toe.

Salesforce1 biedt bedrijven, die Facebook en Microsoft, onder andere tech reus klanten, met een ingezoomde weergave op elke individuele klant, die deze bedrijven in staat moeten stellen om gepersonaliseerde content te leveren in alle kanalen en apparaten bevatten.

Het benadrukken van de cloud maakt deze verbindingen en sociale netwerken mogelijk Vojvodich verder aangehaald zal er meer dan 4,5 miljard gebruikers en 5000000000 smartphones online te zijn in 2017.

“Ik heb letterlijk mijn leven draaien, aandoenlijk, van mijn telefoon,” grapte Vojvodich.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Terwijl wervend Salesforce1 als een uitstekende mechanisme voor het aansluiten van klanten in hun “reis”, Scott McCorkle, CEO van de Salesforce ExactTarget Marketing Cloud, erkend dat veel bedrijven hebben verbroken ervaringen.

“Dat is een probleem. Dat is wat we nodig hebben om op te lossen,” antwoordde McCorkle, wijzend naar de Journey Builder tool voor ervaringen in kaart brengen van de klant en engagement.

Ook voor het eerst geïntroduceerd tijdens Dreamforce vorig jaar, Salesforce introduceerde de volgende versie van Journey Builder op woensdag, ontworpen om te werken in de manier waarop marketeers denken in plaats van de manier waarop de computer systemen werken.

De drie pijlers voor de upgrade uit meer activiteit en reis traceren door middel Maps klant, triggers voor het automatisch reageren op acties (of het ontbreken daarvan) in real time (dat wil zeggen, verlaten online winkelwagentjes, etc.), en Metrics voor het testen en optimaliseren van elk en elke interactie.

Laatste beoordeling

De extra visuele analyses zijn afgestemd op marketeers in staat te lokaliseren en te traceren reis van de klant door middel van vrijwel alle digitale kanalen, waaronder e-mail, mobiel, sociaal, web, en, in toenemende mate, wearable aangesloten apparaten.

Journey Builder zelf is reeds algemeen beschikbaar voor Salesforce1 klanten. De Maps, Triggers en Metrics functies zijn gepland uit te rollen in de loop van het derde kwartaal van het boekjaar 2015.

Prijzen beginnen bij $ 5.000 per jaar voor een abonnement licentie. Er is ook een gedifferentieerde prijsstelling model in plaats op basis van berichten verzonden.

UPDATE: Salesforce.com gaf een correctie op de aankondiging van het heeft afgegeven op woensdag. Het bedrijf oorspronkelijk schreef dat de prijsstelling zou beginnen bij $ 5.000 per maand. Het juiste tarief is $ 5.000 per jaar.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie