Racemi – cloud migratie gemakkelijk gemaakt

Racemi heeft interessante technologie maakt het mogelijk voor organisaties om fysieke en virtuele afbeeldingen te verplaatsen van plaats tot plaats, zonder zich zorgen te maken veel over platform verschillen. Ze hebben deze technologie aangeboden in een aantal vormen om organisaties te helpen bij herstel na een ramp workload optimalisatie en nu verplaatsen van workloads naar en van de meeste cloud computing-omgevingen.

De nieuwste technologie van vandaag door racemi aangekondigd maakt het nu snel en gemakkelijk naar de server beelden en toepassingen verplaatsen van lokale datacenters om cloud computing resources zoals Amazon EC2, GoGrid, Rackspace en Terremark.

Racemi’s eenvoudig te integreren OEM automatiseringstechniek migreert server beelden, ongeacht de onderliggende besturingssysteem, applicatie software, configuratie, of zelfs de fysieke, virtuele of cloud-infrastructuur.

De software maakt gebruik van image-based provisioning om de migratie van server beelden tussen elk type machine, fysiek of virtueel, alsmede on-premises en cloud computing-implementaties mogelijk te maken. Het zal ook vertalen hypervisors zodat virtuele machines werken in het nieuwe cloudomgeving, zoals het omzetten VMware virtuele machines Hyper-V of Xen virtuele machines.

De software legt het hele “persoonlijkheid” van een fysieke of virtuele server, inclusief Windows, Linux en UNIX-besturingssystemen, applicaties en de opslag en netwerkconfiguraties, in één enkel beeld bootable. Dit beeld heeft het vermogen om te migreren naar de cloud, met behoud van de persoonlijkheid en configuraties van de oorspronkelijke server.

Server beelden worden gemaakt door middel van live-opname, zodat downtime wordt vermeden. Plus, de automatiseringssoftware injecteert automatisch de juiste drivers voor de doelgroep cloud-platform in het migratieproces.

Racemi is een oude rot op bewegende dingen van het ene platform naar het andere voor archivering, ramp herstel en nu inzetten van cloud computing-omgevingen. Ze zijn waarschijnlijk om het proces zo gemakkelijk en zo fool proof mogelijk te maken.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Nvidia biedt tot AI supercomputer voor non-profit onderzoek

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren, Kunstmatige Intelligentie, Nvidia biedt tot AI supercomputer voor non-profit onderzoek