Polycom reikt uit naar HP AppSystem voor Microsoft Lync

Polycom breidt de aanwezigheid van haar RealPresence video conferencing platform met nieuwe interoperabele oplossingen voor een select aantal Hewlett-Packard en Microsoft-producten.

De eerste nieuwe gezamenlijke inspanning om de markt kwam is de HP en Polycom Rich Media Communications-oplossing, die Polycom RealPresence video-oplossingen gecombineerd met verschillende videosystemen al gebruik van HP Networking-technologie voor het leveren van hogere kwaliteit video-conferencing voor zakelijke klanten. Dit omvat de toevoeging van Microsoft Lync interoperabiliteit door Polycom CX-productlijn.

Microsoft Lync wordt nog verder te ondersteunen met de tweede release, het helpen ronden de Unified Communications-elementen met IM, presence, spraak en video conferencing functies.

De HP AppSystem voor Microsoft Lync met Polycom RealPresence Video is ontworpen voor omgevingen gebaseerd op het Microsoft Lync UC-platform om het beter schaalbaar met geoptimaliseerde HP networking, storage, servers en diensten.

Andere druk HP kan gezien worden als deze oplossingen zijn gebaseerd op het HP FlexNetwork architectuur, die een lagere latentie bieden hoogperformante netwerk geoptimaliseerd voor video. In combinatie met Polycom RealPresence Platform met behulp van H.264 High Profile technologie, wordt het netwerk zou moeten gebruiken tot 50 procent minder bandbreedte dan wat wordt gezien met concurrerende oplossingen.

Door het combineren van al deze diensten en oplossingen van meerdere leveranciers in een geïntegreerd platform, Polycom en zijn zware gewicht partners tout het voordeel van het betalen van een lagere prijs met deze cumulatieve optie in plaats van meer kosten met meerdere enkele leveranciers.

De HP en Polycom Rich Media Communications oplossing is nu beschikbaar via HP en andere erkende distributeurs. De HP AppSystem voor Microsoft Lync volgt later dit voorjaar bij het van start in bepaalde landen in mei.

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

MWC roundup: Adobe, Polycom brengen van meer media naar iPad, iPhone, Cisco zorgen over Skype, Microsoft Lync integratie; Polycom huurt voormalige Electronic Arts exec als CFO, COO; Polycom berichten record aantal voor Q4 winst; Sprint start de lancering van cloud-gebaseerde diensten met hulp van Cisco

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank tech executive dek shuffle, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld