De waarheid over de reden waarom Silent Circle zwijgen opgelegd hun beveiligde e-mail service

Op vrijdag, schreef ik, zijn klein-bak versleutelde e-mail ISP’s met behulp van FBI als excuus voor sluiting;? De discussie ging over beveiligde e-mailproviders Lavabit en Silent Circle bekistingen hun beveiligde e-maildiensten.

[Hij] werd vervolgd door de Amerikaanse regering in de jaren ’90 en won. Dat is hoe de wereld heeft encryptie nu, -. Janke van Zimmerman

Niet veel van jullie met mij eens dat bedrijven nodig hebben om te werken met de overheid ten behoeve van de veiligheid. Echter, Michael Janke, CEO van Silent Circle bereikt om me te zeggen: “Ik vond uw artikel en de vragen die u te verhogen zijn anders dan de meeste dekking ik heb gezien. Ik zou graag een aantal van uw antwoorden in de diepte vragen als je geïnteresseerd bent. ”

Ik was, en dat deed hij. Aan het eind van dit artikel is de volledige, onbewerkte video-interview met Michael. Voordat u kijken naar dat fascinerende 34 minuten werk, wil ik graag enkele van de hoogtepunten met u delen. Ten eerste, de verklaring dat de meeste weerklank bij mij

Over het recht op privacy: “Of je nu in Tibet, Toledo, of Tunesië, [is] het natuurlijke geboren recht van iedere burger om een ​​privégesprek te hebben, om een ​​eigen foto of document te delen, we voelen is een aangeboren recht van de wereld.

We spraken uitgebreid over de redenen waarom het bedrijf stilgelegd hun privé e-mail service.

Over Silent Circle: “We zijn een mengsel van enkele van de beste cryptografen de wereld ‘en de mensen zekerheid uit de hele wereld.”

Waarom ze hun e-mail encryptie dienst gedood: “We wisten dat metadata was net zo gevaarlijk als e-mail inhoud ongeacht of de inhoud van een e-mail versleuteld Wie, wanneer, waar, waarom, het bericht header, uw ISP, wat het besturingssysteem u. ‘re gebruiken, geolocating, en met wie je communiceert met zijn allemaal erg gevaarlijk bits van de gegevens te behouden. ”

Over het bijhouden van de groei: “Silent Mail was een noodmaatregel … Helaas, we kregen een beetje te groot, een beetje te populair over de hele wereld en het aantal gebruikers steeg zo snel dat we moesten het rolluik voordat we in staat waren om een ​​vervanger te vinden. ”

Over onverwachte factoren: “We begrepen inherent de gevaren in te gaan op het, maar we dachten dat we hadden een beetje meer tijd,” en “We werden letterlijk op een schat aan data die zeer waardevol is voor vele, vele naties en inlichtingendiensten van de was de hele wereld. We hebben de pre-emptive beslissing om alleen verschroeide aarde het.

Over de toekomst van e-producten: “Ons team heeft gewerkt aan een echte peer-to-peer-mail app die eruit ziet, voelt, gedraagt ​​zich als een normale e-mail, maar is het niet.”

Waarom veilige peer-to-peer is veilig van overheden: “We bouwden onze architectuur – legaal – dus dat we geen IP-adressen hebben in te loggen, we hebben geen metadata te hebben.” Ze zeggen dat de enige informatie die ze hebben op de klant (anders dan Slient Mail) is een gebruikersnaam, een telefoonnummer Silent Circle kent, en wachtwoord.

Zijn klein-bak versleutelde e-mail ISP’s met behulp van FBI als excuus voor sluiting;? Snowden’s privacy-georiënteerde e-mailprovider wordt afgesloten onder Amerikaanse regering druk; De grote paradox van onze nationale veiligheid; Het vieren van de onafhankelijkheid in een land dat spionnen op haar burgers; NSA honger eisen 29 petabytes data per dag

Bekisting van de e-mailservice

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Waarom hun andere diensten worden niet stilgelegd: “. Al onze andere producten zijn peer-to-peer-versleutelde Er zijn geen toetsen op een server Er is geen metadata die we verzamelen,.” En “Alles is onderwerpen aan wat overheden willen te doen, maar er is niets voor hen om te krijgen (praten over het peer-to-peer spul). je kunt niets omdraaien als je niets te geven hebben.

We namen het gesprek naar een meer mondiaal niveau. Ten eerste, hier is een geweldige (en vrij veel waar) bewering over Silent Circle mede-oprichter Phil Zimmerman, maker van PGP: “[Hij] werd vervolgd door de Amerikaanse regering in de jaren ’90 en won Dat is hoe de wereld encryptie nu..” Ik zou niet zeggen dat het de enige reden dat er encryptie, maar Phil’s strijd was instrumenteel in het beschikbaar maken voor gebruikers wereldwijd.

Over surveillance overheid: “Het is niet alleen een Amerikaans probleem Het is een wereldwijd probleem,.” En “De meeste landen in de wereld, het moment dat je je telefoon aanzet, u wordt aangemeld, gevolgd, geregistreerd, verzameld.

Over een groter beeld dan PRISM:.. “Ik wil benadrukken, veel pers is rond PRISM en wat er gebeurt hier in de Verenigde Staten, maar dit is een wereldwijd fenomeen is het niet verbannen naar onze kusten Dit gebeurt in Europa, Zuid-Amerika, de Balkan, Azië, op een dagelijkse basis. Bedrijven met apparatuur, mensen, en de gegevens in die landen gedaan met geheime rechtbanken en zwijgplicht. ”

Lees verder

Over de Amerikaanse praktijken ten opzichte van andere landen: “In sommige landen, het is niet zo mooi als het is hier,” en “Helaas, dat is het grootste deel van de wereld En helaas, ze hebben niet in de buurt van het bedrag van de vrijheden en de luxe en First. en Vierde Amendement rechten die ons dierbaar zijn in Noord-Amerika en Europa.

Over de NSA: “We begrijpen en willen dat de NSA om onze burgers te beschermen, maar dat gesprek moet ook rekening houden met de vrijheid van meningsuiting, het recht op privacy van indiviuduals, en de rechten van de ondernemingen om hun intellectuele eigendom te beschermen..”

Nu, let op het interview, volledig en ongesneden. Het zal de moeite waard uw 34 minuten in beslag nemen

Disclosure: Het blijkt dat ik ging naar technische school met één van lood ingenieurs Silent Circle. Ik wist niet dat voordat ik vrijdag artikel schreef.

Dank aan mijn website collega Ed Bott, Zack Whittaker, Larry Seltzer, Denise Amrich, en Steven J. Vaughan-Nichols, die hielp me voor te bereiden op dit interview.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

Global persoonlijke levenssfeer

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer