De geschiedenis van afstandsonderwijs [Infographic]

De wereld van snail-mail, steno typen en schriftelijke cursussen is een verre schreeuw van het huidige aanbod van gecertificeerde online cursussen, Skype lessen taal en mobile-app-based onderwijs.

Afstandsonderwijs keer betekende het maken van opdrachten via de post, of huiswerk op basis van lessen in combinatie met wekelijks of maandelijks seminars. Nu kunnen examens online worden genomen, kunnen de studenten effectief te communiceren door middel van online platforms, en practica kan worden bijgewoond via live streaming.

MIT is een van de nieuwste cursus providers om online alternatieven te bieden, en het concept van digitaal leren is uitgebreid over de hele wereld – de wortel meer recentelijk in China. Hoe ver is afstandsonderwijs gevorderd?

Voor meer informatie, bekijk de onderstaande infographic. Voor een grotere versie, klik hier.

Infographic verstrekt door: Greg Coltman

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

1728: Shorthand schriftelijke cursussen worden geadverteerd in de plaatselijke kranten; 1856:. In Europa, taalcursussen te vestigen door post; 1858:. De universiteit van Londen biedt op afstand gebaseerde cursussen, aanspraak maken op de eerste in zijn soort te zijn; 1873:. De Universiteit van de Kaap de opgericht als een toegewijde afstandsonderwijs faciliteit Goede Hoop; 1900:. een home-based programma richt zich op vrouwen in New York, meer dan 20.000 inschrijven; 1922:. Pennsylvania State College uitzendingen cursussen over radionetwerken; 1934:. de Universiteit van Iowa is de eerste om televisie te gebruiken als leermiddel; 1963:. de FCC wijdt 20 televisiezenders voor universitaire gebruik en instructie; 1968:. ‘Correspondentie’ wordt veranderd in ‘Onafhankelijk onderzoek’ naar de universiteit en thuisonderwijs verdelen .; 1969: A ‘University zonder muren’ wordt gevestigd; 1986:. Pennsylvania State University biedt computer-based cursussen met audio conferencing; 1992:. de Electronic University Network helpt om universiteit virtuele campussen te ontwikkelen door middel van AOL; 1995:. Regent University biedt de eerste online Ph.D. in communicatie; 1996:. Duke University biedt haar Global MBA, een combinatie van online klassen met campus leren; 1997:. Web CT wordt vrijgegeven; 2001:. De virtuele leeromgeving Moodle, is ontwikkeld; 2005:. Bijna 3,2 miljoen Amerikaanse studenten waren het nemen van minstens één online cursus aan de universiteit; 2009:. YouTube EDU introduceert duizenden gratis lezingen; 2011:. Afstandsonderwijs wordt een serieuze optie voor Britse studenten te raken met een verdrievoudigde universiteit vergoeding.

China springt op de West-online-cursus bandwagon, MIT nieuwste online learning faciliteiten uit te breiden; Britse universiteit helpt Amerikanen de voorbereiding van toekomstige studie; Kwaliteitscontrole voor e-learning;? Online graad? Vermijd hartzeer, doe je onderzoek eerst

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro