? Verizon weddenschappen over de functies over de prijzen met nieuwe gegevens facturering plannen

Ik ben een Verizon Wireless klant. Ik gebruik het niet vanwege de prijs of de lokale dekking. (Voor mij, in het westen van Noord-Carolina, de winnaar van beide zou US Cellular zijn.) Ik gebruik het, want ik reis veel voor zakelijke en vrijwel overal waar ik ga Verizon geeft me veel 4G data service. Verizon rekent dat voor haar bestaande klanten te behouden en nieuwe degenen met de nieuwe duurdere, meer data draadloze plannen.

Nieuw “S” plan: $ 35 per maand voor 2 GB (oorspronkelijk $ 30 voor 1GB); nieuwe “M” plan: $ 50 maand voor 4 GB (oorspronkelijk $ 45 voor 3 GB); nieuwe “L” plan: $ 70 per maand voor 8 GB (oorspronkelijk $ 60 voor 6GB); Nieuw “XL” plan: $ 90 per maand voor 16 GB (oorspronkelijk $ 80 voor 12GB), New “XXL” plan: $ 110 per maand voor 24GB (oorspronkelijk $ 100 voor 18GB)

nieuwe data-abonnementen van Verizon Wireless bieden meer data en meer functies tegen een hogere kostprijs.

Terwijl de Verizon Wireless planpagina heeft nog de veranderingen weer te geven, hier is wat je gaat moeten betalen en krijgen binnenkort.

Als je branden door middel van uw gegevens, zoals ik dat doe, deze nieuwe plannen zal de moeite waard. Als het idee van het betalen van meer geld geeft u netelroos, kunt u zich met uw oude plannen.

Datakosten zijn nu centraal in de economie van zowel particulieren en de bedrijven waarin zij dingen te kopen uit. Digitale strategie moet begrijpen klant mobiele kosten data en bijbehorende mobiele back-end ontwikkelingsdoelen en budgettering.

De nieuwe plannen omvatten ook nieuwe functies evenals meer gegevens. De nuttigste daarvan is een rollover data programma “Overdracht van gegevens.” Waarom niet “Rollover Data?” Verizon kan die uitdrukking niet gebruiken, want het is een AT & T merk.

Met Overdracht Data, wordt uw ongebruikte gegevens uitkering naar voren verplaatst naar de volgende facturering maand. Net als alle andere mobiele data-abonnementen, is er een te vangen. De gegevens niet over te dragen dan dat volgende maand, en voordat u deze gegevens kunnen gebruiken moet je eerst gebruik maken van uw uw reguliere data toewijzing.

Als u dicht bij uw gegevens uitvoert beperken zul je ook in staat zijn aan te zetten “Safety Mode.” Dit smoort naar beneden van uw account verbindingssnelheid wanneer je dicht bij het lopen uit van de gegevens bent. Verizon beweert dat dit zal helpen voorkomen dat teveel kosten.

Als u borstbeeld uw gegevens te beperken hoe dan ook, kunt u gebruik maken van “Data Boost.” Dit geeft u een extra gigabyte aan gegevens voor $ 15.

Ten slotte heeft Verizon gemaakt met behulp van de telefoons in Mexico en Canada makkelijker en een beetje goedkoper. Met een Verizon Plan XL en grotere maten, krijg je onbeperkt praten en tekst en uw gegevens. Als je op de nieuwe Verizon Plan in de maten S, M of L, kunt u betalen $ 5 per lijn per maand voor oproepen van de Verenigde Staten. Zwerven met uw gegevens en onbeperkt praten en tekst in Canada of Mexico, L en lagere klanten zullen nog moeten Verizon’s TravelPass functie te gebruiken op $ 2 per dag per lijn.

U hoeft niet te gaan naar de Verizon Wireless website om deze veranderingen te maken. Een nieuwe My Verizon app, begin juli 7, laat u kiezen uw plan en hoeveel gegevens u wilt op de weg. Verizon belooft dat je in staat om te schakelen tussen data volkstuinen met een paar klikken op de My Verizon app, waar je ook bent, zonder sancties, en elk plan komt met onbeperkte praten en tekst.

U kunt maximaal 10 consumenten- en business lines op een rekening. Line kosten voor de nieuwe Verizon Plan blijven hetzelfde: Elke smartphone lijn is $ 20 per maand, tablets en Jetpack apparaten zijn $ 10 per maand, en de aangesloten apparaten zijn $ 5 per maand. Aangesloten apparaten zullen niet meer meetellen voor de limiet voor apparaten op een rekening, of ze nu worden aangeboden door Verizon of niet. Deze omvatten apparaten zoals brom door Verizon, smartwatches of GizmoPals.

Verizon Wireless is ook het aanbieden van nieuwe kleine zakelijke data-abonnementen.

De nieuwe Verizon Plan is ook beschikbaar in de nieuwe maten voor kleine bedrijven met 11 tot 25 lijnen. Maandelijkse kosten voor kleine bedrijven zijn slechts $ 15 per maand voor elke telefoon of smartphone op de nieuwe Verizon Plan.

Mobile plan van prijsstelling: De waarheid is die er zijn, Bundels zijn edelen, Verizon voegt Wi-Fi bellen, maar er is een catch

Zijn deze nieuwe plannen waard? Voor mij? Ja. Voor u, een lange, harde kijken naar de plannen van uw huidige providers ‘, de werkelijke kosten van uw mobiele plannen te analyseren, en maak je eigen oproep.

 verhalen

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

Apple; geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone