Verander uw PC in een touch-enabled PC

Met Windows 8 maakt goede penetratie in de PC ecosysteem, meer en meer mensen op zoek naar touch functionaliteit toe te voegen aan hun bestaande PC. Hier is hoe dat te doen zonder dat de bank.

Als we denken aan aanraking, we automatisch denken van touchscreen-apparaten, zoals smartphones en tablets, en dit is waarom wanneer we denken aan een touch-enabled PC, we denken aan een touchscreen PC. En er zijn een aantal touchscreens op de markt die je kunt kopen om toe te voegen aan een bestaand systeem.

Eén ding vermeldenswaard is dat voor de beste Windows 8 / Windows 10 ervaring, wilt u een touchscreen paneel dat een bezel dat is gelijk met de voorzijde van de display heeft, anders wordt het moeilijk om gebruik te maken van gebaren.

hier zijn een paar suggesties

Pros

Cons

Een ander tintje optie is om een ​​pen tablet toe te voegen. Dit geeft u een snelle en gemakkelijke manier om contact tegen een lage prijs en zonder veel poespas toe te voegen.

Ik beveel het nemen van een blik op de Wacom bereik van tabletten, in het bijzonder de Intuos Pro-lijn, die komen in kleine, middelgrote en grote. Niet alleen kan deze worden gebruikt met een pen, maar ook een aanraakgevoelig oppervlak.

Prijzen variëren van $ 230 tot $ 500, afhankelijk van de grootte.

Pros

Cons

Logitech;; Windows 8 heeft een massa van touch-enabled randapparatuur van bedrijven zoals voortgebracht en, Microsoft, variërend van touchpads tot touch-enabled muizen.

Acer FT220HQL 21,5-inch, geprijsd op ongeveer $ 280; Dell P2314T 23-inch, een prijs van rond de $ 500, Dell P2714T 27-inch, geprijsd op ongeveer $ 720

touchscreen-monitor

Eenvoudig en intuïtief te gebruiken;. Makkelijk te upgraden uit te voeren.

Je moet het hele scherm te vervangen (tenzij u de oude te houden en voeg het als een tweede scherm) .; Dure.

Pros

Cons

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Grote dual-use-tool;. Perfect voor kunstenaars, fotografen en creatieve types;. Mogelijkheid om te schakelen tussen de pen en tablet.

Vrij prijzig;. Tabletten nemen veel ruimte op uw bureau.

pen tablet

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

Goedkoop,. Gemakkelijk om toe te voegen aan een systeem;. Volop keuze.

Kan verwarrend zijn op te zetten;. Niet zo intuïtief te gebruiken als een touchscreen of tablet;. Geen pure tintje ervaring.

Touch-enabled randapparatuur

Het leven na de iPhone 6: Hoe kunt u uw iPad weer lief; Hardware 2.0 Holiday 2014 Ultimate Gift Guide; iPad Air 2 vs. Kindle Fire HDX: Wat is de beste tablet?

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel