Uitgeschakeld: Wat gebeurt er met Apple’s HomeKit?

Zoals we in de tweede helft van juli, het begint te lijken 2015 niet het jaar van Apple HomeKit zijn.

Het bedrijf introduceerde zijn platform voor smarthomes en de aangesloten apparaten in juni vorig jaar, maar weinig producten die HomeKit ondersteunen daadwerkelijk op de markt komen. Sterker nog, de eerste paar lanceerde vorige maand weinig fanfare amid rapporten van hardware partners die HomeKit daadwerkelijk zou worden uitgesteld.

Nu zijn er meer apparaat makers spreken en te praten met Fortune over de trage vooruitgang. Wat is het hold-up, volgens hen? Apple’s cutting-edge eisen zijn een uitdaging is een vermeende reden, terwijl de uitvoering ervan heeft zich bewezen als een slechte gebruikerservaring te bieden.

Deze lekkernij uit Fortune artikel belicht de problemen

Elgato, een München, Duitsland-gebaseerde elektronica bedrijf, is het bouwen van een lijn van lage-energie-sensoren onder HomeKit en is met behulp van Bluetooth LE. Toen het bedrijf voor het eerst begonnen, maar uitzoeken als er een deur werd geopend of gesloten duurde 40 seconden, zei Lars Felber, een woordvoerder van Elgato.

Een andere bron die anoniem zijn relatie met Apple te beschermen zei lag tijden bereikt 7 minuten wanneer het apparaat van zijn bedrijf probeerde de HomeKit protocol te gebruiken via Bluetooth LE.

In Apple’s verdediging, de Smarthome markt is niet eenvoudig te kraken.

Je moet meerdere productlijnen, draadloze protocollen en value-add-apparaten te combineren in een boeiende maar eenvoudige en veilige manier.

En het laatste stukje misschien wel de grootste belemmering zijn op basis van welke hardware partners zeggen.

Apple, bijvoorbeeld, is naar verluidt nodig HomeKit apparaten met zowel Wi-Fi en Bluetooth uit te voeren 3072-bit encryptiesleutels.

Waarom wachten op apps om te werken met de Amazon Echo als je kunt ze zelf door die steun en 116 verschillende diensten brengen Als dit, dan?

Het bedrijf wil zeker het platform zijn om zo veilig mogelijk te maken, in plaats van haast uit producten die gemakkelijk gehackt zou kunnen zijn.

Dat klinkt logisch, maar in sommige opzicht HomeKit eisen lijken een bewegend doelwit. In off-the-gesprekken opnemen met The Register eerder deze maand, sommige HomeKit partners gesproken over het certificeringsproces en hoe apparaten moesten opnieuw worden gewerkt om hen te ontmoeten.

Als gevolg daarvan, we wachten nog steeds op vorig jaar HomeKit belofte.

Na het gebruik van een Insteon Smarthome systeem dat ik begonnen met de bouw in 2010, kreeg ik moe van het wachten. In plaats daarvan ben ik verhuisd naar een $ 49 Wink hub die werkt met de Amazone Echo en wordt ondersteund op zowel iOS en Android.

HomeKit kan één dag voldoen aan haar belofte, maar die dag is nog niet hier.

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeistof schade

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade