S’pore te besteden US $ 482m op Infocomm

SINGAPORE – De regering heeft aangekondigd dat het zal roepen voor S $ 730.000.000 (US $ 482.000.000) ter waarde van nieuwe Infocomm aanbestedingen in het boekjaar 2007.

In een verklaring donderdag, de regering zei dat de extra uitgaven boven de S $ 1500000000 (US $ 918.000.000) Standard ICT Operating Environment (SOE) tender die vandaag wordt geopend.

Meer dan 340 inschrijvingen worden opgeroepen door overheidsinstanties met inbegrip van de Infocomm Development Authority (IDA), Ministerie van Defensie, het ministerie van Binnenlandse Zaken, National Environment Agency en de Singapore Land Authority.

Chan Yeng Kit, CEO van Singapore Infocomm industrie regulator IDA, zei dat de regering heeft consequent het niveau van de investeringen in Infocomm gehandhaafd. Tijdens het boekjaar 2006, S $ 850.000.000 (US $ 561.000.000) ter waarde van Infocomm offertes werd toegekend, 37 procent meer dan wat aanvankelijk werd geprojecteerd.

Vorig jaar, lokale bedrijven werden bekroond met 63 procent van de totale Infocomm contracten, terwijl de multinationals (MNC) oogstte 37 procent, zei IDA. Voor contracten ter waarde van S $ 500.000 (US $ 330.250) en minder, Singapore bedrijven nam het leeuwendeel van 115 contracten, met 65 toegekend aan multinationals.

Onder de Infocomm projecten gepland voor het boekjaar 2007 is het IDA Distributed Computer Forensisch Onderzoek infrastructuur, waardoor de overheid om snel te onderzoeken en te beheren potentieel gecompromitteerde systemen vanuit een centrale locatie binnen het netwerk van de overheid.

Een ander belangrijk project dit jaar worden gestart is het ministerie van Defensie Tri-dienst Mobile Equipping project, dat zal benutten mobiele diensten aan de Singapore Armed Forces ‘logistieke operaties te ondersteunen.

Daarnaast zal de Singapore Civil Defense Force de locatie van haar responders volgen en vitale informatie te verzenden van incident sites om Berichten Command, te versnellen reactie op de publieke noodsituaties. Bij immigratie checkpoints, zal de overheid ook implementeren van een geautomatiseerde gezichtsherkenning systeem om de immigratie klaring proces voor reizigers te verbeteren.

SOE project IDA zei de vier consortia, die vorig jaar waren pre-gekwalificeerd in de pre-tender kwalificatie podium voor de SOE project, kunnen hun bod voorstellen van vandaag in te dienen.

Nieuwe bedrijven of consortia die de eerste pre-kwalificatie fase gemist zal een tweede kans bieden voor het project in de tweede pre-kwalificatie fase die sluit op 21 mei te hebben, zal 2007. De vennootschappen die hun pre-kwalificatie geƫvalueerd worden op basis van criteria zoals als financieel vermogen, bewezen aflevering track record en expertise om de SOE specificaties te leveren.

Singapore nauw gekeken SOE project is gericht op het bureaublad, messaging en netwerkomgeving voor de publieke sector te standaardiseren. Wanneer uitgevoerd, zal het een gemeenschappelijke regering Infocomm infrastructuur met een verbeterde operationele efficiƫntie vast te stellen.

One Team, de pre-gekwalificeerde consortium onder leiding van IBM en Singapore gevestigde systems integrator NCS, zei dat het zal de kleine en middelgrote ondernemingen te betrekken, als het het bod wint.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen