Sony Ericsson Xperia X10 eindelijk Gingerbread-update

Sony Ericsson eerder verklaard dat de Xperia X10 zou worden geplakt met Android 2.1 (Eclair) altijd. Surprise, surprise. Peperkoek is op de weg.

Dit is geen gerucht. Volgens de officiële Sony Ericsson Product Blog, zal de Xperia X10 een duizelingwekkende upgrade naar Android 2.3 in de buurt van het einde van Q2 of Q3 vroeg ontvangen. Dat is een tijdje weg, maar zeker het wachten voor iedereen die lang door de Xperia X10 steken voor deze waard.

Merk op dat de update niet zal worden verzonden via de ether, en alleen PC-gebaseerde gebruikers in staat om het te verkrijgen zal zijn. Een ander CAVIAT is dat alle persoonlijke instellingen en gegevens verloren gaan tijdens het upgradeproces, zodat een back-up iets belangrijks eerste. De enige veilige plek zal de geheugenkaart. En als om wat voor reden dan ook eigenlijk liever Eclair op Gingerbread (dat zou alleen acceptabel voor de daadwerkelijke desserts zijn), zit je vast. Geen downgrading zal worden toegestaan.

Tot nu toe zijn er geen plannen om de rest van de familie X10 upgraden (de Xperia X10 mini, mini pro en Xperia X8) naar Android 2.3.3. Echter, uiteraard dingen kunnen veranderen … in ieder geval bij Sony Ericsson Benelux.

 dekking op de website

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Sony Ericsson Xperia X8 begint eindelijk de scheepvaart; Sony Ericsson vertraagt ​​Android 2.1-update voor de Xperia X10, Sony officieel intro’s Xperia X10 smartphone met AT & T, Sony Ericsson krijgt ambtenaar met Xperia X8 smartphone

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië