Smartphone zendingen surge: Hebben we echt nodig hebben 200 merken?

Chinese smartphone fabrikanten Huawei, Xiaomi en Lenovo afgerond uit de top 5 apparaat beleidsmakers in IDC’s tweede kwartaal aantekening van eenheden wijst op een golf van goedkope toestellen jaagt Apple en Samsung.

Volgens IDC, 337.200.000 smartphones verscheept in het tweede kwartaal, een stijging van 11,6 procent ten opzichte van een jaar geleden. Deze zending totaal is de tweede hoogste één op record voor een kwart.

Misschien wat meer opmerkelijk is dat IDC zei dat er meer dan 200 miljoen verschillende smartphone-merken wereldwijd. De meeste van deze merken zijn gericht op entry-level en mid-market smartphones.

Ook: Smartphone kopers vervelen: Een blik op hoe Samsung rente afnam

De grote vraag is welke technologie bedrijf dat werd opgericht zal bewegen in de voedselketen te bedreigen Apple en Samsung, gezien de smartphone vermoeidheid in opkomende markten. Samsung zag zijn zending volume val van een jaar geleden en Apple profiteerde van de grotere iPhone.

Maar de echte mover was Huawei met 48 procent groei in het tweede kwartaal van een jaar geleden met zijn P8, Honor-serie en Mate 7 goed te verkopen. Xiaomi en Lenovo, versterkte via de overname van Motorola, afgerond op de verpakking.

Het is waarschijnlijk dat het klassement na verloop van tijd geheel nieuwe spelers zullen de oppervlakte. Immers, “anderen” heeft een indrukwekkende 47 procent marktaandeel.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro