Singapore pleit voor zorginnovatie

SINGAPORE – De overheid investeert S $ 3.000.000 (US $ 2 miljoen) aan de ontwikkeling van Infocomm technologie (ICT) toepassingen die de kosten-efficiëntie en de kwaliteit van de gezondheidszorg op het eiland-toestand te verbeteren aan te moedigen.

In een gezamenlijke aankondiging van vandaag is vrijgegeven, het ministerie van Volksgezondheid (MOE), Infocomm Development Authority (IDA), en The Enterprise Challenge (TEC) in het kader van het kabinet van de minister-president riep op tot deelname van het bedrijfsleven, en zei dat de financiering zou gaan naar projecten die gericht zijn op het verstrekken van uitkeringen zoals een betere patiëntenzorg, hogere efficiëntie en betere communicatie tussen zorgverleners.

Algemene klinische zorg kan worden verbeterd door het minimaliseren van het risico van miscommunicatie tijdens patiënt overdrachten, re-engineering workflows, evenals het vereenvoudigen en standaardiseren van processen, verklaarde de vrijgekomen.

Deze aankondiging maakt deel uit van iN2015 plan van IDA voor een betere klinische diensten in openbare instellingen en particuliere gezondheidszorg van de natie.

Singapore’s minister van Volksgezondheid Khaw Boon Wan heeft opgeroepen tot een grotere goedkeuring van IT in de zorg, ondanks de vooruitgang van de industrie in de richting van verbeterde patiëntenzorg. Hij zei op een regionale conferentie eerder dit jaar dat de goedkeuring van de IT-gezondheidszorg van het land werd achter op andere sectoren, zoals de high-tech industrie en financiële dienstverlening.

Twaalf projecten ondersteund door middel van een soortgelijke oproep voor de industrie samenwerking van IDA in 2005. De innovaties inclusief een project van het Nationaal Centrum voor Huid, wat heeft geleid tot een betere patiëntenzorg als artsen nu meer accurate informatie om de voortgang van huidaandoeningen in kaart kunt opnemen. De Singapore General Hospital geloodst ook een geïntegreerde draadloze monitoring systeem dat automatisch vangt de vitale functies van de patiënt, zoals bloeddruk, hartslag, elektrocardiogram (ECG), zuurstofverzadiging, ademhaling en temperatuur in zijn Digital Ward.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen