SAP Cloud voor Analytics komt overvolle veld

SAP op dinsdag uitgerold SAP Cloud voor Analytics, die is ontworpen om een ​​software as a service tool die gegevens uit meerdere winkels, zowel in de cloud en on-premises zal oppervlak.

In februari, SAP lanceerde Cloud voor Planning, die een analytics laag voor bedrijven was. Het bedrijf is rebranding de planning unit en het toevoegen van business intelligence-mogelijkheden gericht op zakelijke gebruikers. In 2016, SAP zei dat het zal voorspellende mogelijkheden toe te voegen.

Nic Smith, senior director van marketing voor analytics bij SAP, zei dat het bedrijf zal de instrumenten bij SAP TechEd in Las Vegas te tonen volgende week. De public cloud analytics inspanning wordt geleverd zonder handmatige upgrades en kan trekken uit meerdere databronnen.

Iedereen die probeert om iets te doen voor de analytics heeft om meerdere bronnen te gebruiken, zowel on-premise en in toenemende mate in de cloud “, zegt Smith.” Het is een hybride scenario.

Cloud voor Analytics is gebouwd op een code lijn en SAP HANA-systeem. Voor SAP, de hoop is dat de ondernemingen Cloud in plaats daarvan zal gebruiken voor Analytics van hun gegevens verhuizen naar de cloud. Uiteindelijk SAP streeft ernaar haar klanten op een analytics platform. SAP zei dat de cloud analytics zal business intelligence, planning, budgettering en voorspellende algoritmen te verenigen op één plek met geïntegreerde workflows. Het bedrijf zei dat zijn analysetools zal worden geïntegreerd met Google Apps for Work ook.

Vorige week, Amazon Web Services lanceerde QuickSight, een poging om datasets te verplaatsen naar de cloud voor een eenvoudige analyse. AWS gaat na de markt voor business intelligence met agressieve prijsstelling. Salesforce heeft ook zijn analytics cloud. Zet het op en er is een race om dat front-end voor enterprise data. zie ook: AWS steeds meer data-analyse hulp van kleinere software makers | AWS QuickSight zal verstoren business intelligence, analytics markten | Amazon preps internet van de dingen gereedschappen voor consumenten, industriële data groei | Salesforce integreert Wave Analytics over de wolken

SAP Smith zei dat het bedrijf was nog niet haar inschrijving prijzen onthuld.

inzet van het bedrijf is dat de ondernemingen een analytics laag zal gebruiken om gegevens te visualiseren. Elke rol in een bedrijf zou een maat aanzicht van de informatie. Wat zal interessant om naar te kijken is of analytics wildgroei ontstaat. Immers, veel van de SAP-applicaties de analytics platform zou gebruiken hebben vergelijkbare functies ingebouwd.

Sleutelpunten

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Is dit de leeftijd van Big OLAP?

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

SAP Cloud voor Analytics zouden alle mogelijkheden verspreid over verschillende producten in één gereedschap hebben;. De analysetool zou ook worden ingebed als standalone;. De gebruikersinterface is “in de rangen van de consument;. Inheems integratie met SAP-applicaties zou zorgen voor een betere toegang tot gegevens .

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; Big Data Analytics, Is dit de leeftijd van Big OLAP;? Big Data Analytics; DataRobot gericht op low-opknoping fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen