Samsung Galaxy S4: Waar een te krijgen en hoeveel het kost in het Verenigd Koninkrijk

De lancering van de, Galaxy S4, is bijna op ons en met Samsung’s vlaggenschip handset te wijten aan gaan op de verkoop om 10 uur op 27 april in het Verenigd Koninkrijk, mobiele operators krijgen hun aanbiedingen klaar.

Zoals te verwachten, zullen alle grote Britse mobiele operators aanbieden van het apparaat op een contract, met de hoorn worden aangeboden op verschillende prijsklassen, van vrije en naar boven.

Oranje is het aanbieden van het apparaat voor pre-order al en het is beschikbaar op alle van de huidige plannen. Echter, de goedkoopste up-front kosten is met ‘The Works 51’ waarvan £ 51 per maand voor twee jaar kost met een cost handset van £ 19. De plannen omvatten onbeperkt teksten en telefoongesprekken en 8 GB aan data.

Voor £ 26 per maand krijg je slechts 500MB van de gegevens en de prijs van de telefoon springt naar £ 269.99. Het is ook beschikbaar op Panther, Canarische en Dolphin plannen van Oranje, maar geen bieden een gratis toestel, ongeacht wat de maandelijkse verplichting.

T-Mobile is ook het aanbieden van het topmodel apparaat, over de plannen van de ‘Full Monty’. De telefoon is beschikbaar in de 24 maanden plannen tussen de £ 36 per maand en 61 £ per maand. Kiezen voor de bottom-einde van deze prijsklasse krijgt 2.000 belminuten, onbeperkt teksten en onbeperkt dataverkeer met een £ 99,99 up-front kosten voor de handset. De optie £ 61 neemt de belminuten om onbeperkt en vermindert de eenmalige kosten voor £ 19.99.

EE is het enige netwerk hier die op dit moment kan bieden 4G LTE-connectiviteit, maar het komt op een premie. Een twee-jaar inzet van £ 31 per maand, plus een handset prijs van £ 269,99 biedt 500 MB dataverbruik. Het verhogen van deze tot £ 46 per maand daalt de up-front kosten voor £ 29,99 en verhoogt dataverbruik tot 3 GB.

De Galaxy S4 is Samsung’s (en Android) vlaggenschip smartphone – hier zijn mijn eerste indrukken na het krijgen van een aantal hands-on tijd.

EE is ook het aanbieden van de handset op 12 maanden deals, waarvan £ 10 draagt ​​bij aan de maandelijkse huur kosten en verhoogt ook de up-front lading op elk niveau.

Vodafone biedt de Galaxy S4 gratis op 24 maanden contract van £ 42 of £ 47 per maand, of voor £ 69,99 op de £ 37 per maand tarief. U kunt ook de handset gratis op de £ 37 per maand optie als je de handel in uw oude telefoon, onderhevig aan de algemene voorwaarden van Vodafone.

Alle drie van deze contracten bieden onbeperkt bellen en teksten, met alleen de gegevens uitkering variërende. Voor £ 37 per maand krijg je 1 GB gebruiksgegevens, voor £ 42 krijg je 2 GB en voor £ 47 kunt u 4 GB hebben van mobiele data.

O2

Een opmerking op pagina O2 zegt dat de pre-orders voor de Samsung Galaxy S4 nu opraken voor gegarandeerde aankomst op de lancering dag, maar dat de klanten aanmelden voordat ze worden vrijgegeven zijn nog steeds in aanmerking komen voor de dubbele data aanbod, dat 2GB voorziet van gegevens voor het prijs van 1 GB op een 24 maanden contract dat kost £ 37 per maand. Het trekt ook een up-front betaling van £ 69,99.

Mobiliteit, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen toch te verhogen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

In tegenstelling tot andere operatoren, wordt O2 biedt ten minste één gratis up-front optie op elk van zijn tarief niveaus – bijna allemaal bieden onbeperkt bellen en teksten.

Zo zal een 2GB data uitkering met een gratis toestel een £ 47 per maand inzet nodig, maar als je het gevoel dat alles wat je nodig hebt is 750MB van gegevens die u kunt de handset krijgen gratis op een £ 37 per maand contract.

Het is ook beschikbaar op O2’s onlangs geïntroduceerde Refresh tarief, dat servicekosten scheidt zich af van de kosten van de telefoon, maar u kunt deze deal in de winkel te krijgen momenteel.

De kleinste van de ‘grote’ nationale exploitanten is drie, die ook de hoorn op de pre-order is het aanbieden van gratis als u bestelt vóór 25 april.

Orange, T-Mobile en EE

The Ultimate Internet 500 contract inclusief onbeperkt data, 500 belminuten en 5000 sms’jes voor £ 35 per maand voor twee jaar. Stoten die tot £ 37 per maand zal de netto The One Plan dat onbeperkt data, 2000 belminuten, 5000 drie tot drie belminuten en 5000 teksten heeft.

Amazon.co.uk en Kruidnagel hebben momenteel de Samsung Galaxy S4 te koop aangeboden SIM-vrij voor £ 579,95. Terwijl de up-front kosten is niet onaanzienlijk, de aankoop van een handset regelrechte en het krijgen van een SIM-only deal kunnen werken vaak goedkoper gedurende de looptijd van een contract, hoewel, het hangt af van het contract, natuurlijk.

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Vodafone

Drie

SIM-gratis opties

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice