Quigley’s ‘Project Fox’ nog te besparen NBN Co geld op glasvezel: Morrow

NBN Co zal niet in de steek sleutel kosten- en tijdbesparende methoden voor het uitrollen van fiber to the gebouw ontwikkeld in een programma onder de codenaam “Project Fox” door voormalig CEO Mike Quigley, volgens de nieuwe CEO Bill Morrow.

Vorige week, NBN Co; gebagatelliseerd een rapport, een interne presentatie van een proef van kosten- en tijdbesparend methoden die worden gebruikt in de Victoriaanse voorstad van Melton dat de uitrol in 104 dagen voltooid, met meer dan 90 procent van de gebouwen onderhouden 61 zag procent sneller en 50 procent goedkoper dan eerdere implementaties, volgens een Fairfax rapport.

NBN Co ontkende niet dat de kostenbesparende maatregelen waren werkzaam geweest bij het Melton proces, maar zei dat dergelijke technieken zijn reeds door NBN Co wordt gebruikt elders als onderdeel van een algemeen bedrijfsbreed programma om de kosten van de uitrol in een lager de tijd toen het bedrijf werd geleid door de overheid van de Coalitie voor andere dan vezeltechnologie, met inbegrip van fiber to the knooppunt en hybrid fiber-coax (HFC) overwegen, indien deze technologieën zijn goedkoper dan het installeren van glasvezel tot het terrein.

De kostenbesparende trials werden ontwikkeld begin in 2012 als een financieel en technologisch project de codenaam ‘Project Finance Fox “, bedoeld om de manier waarop NBN Co ontworpen en gebouwd het glasvezelnetwerk tot aanzienlijke vermindering van de kosten van de uitrol te veranderen. Het project omvatte een aantal NBN Co managers die het bedrijf sinds de verandering van de regering hebben verlaten en werden op een aantal gelegenheden gepresenteerd aan de NBN Co board, een voormalig werknemer van NBN Co die nauw betrokken was bij het project vertelde de website .

Een document verkregen door de website een overzicht van Financiën Project Fox onthult een aantal proeven in het verminderen van de grootte van de vezel, het opslaan van AU $ 315 per lokalen van lagere arbeidskosten en installatietijd. Deze maakt gebruik van stapsgewijze verandering, en Render, een geautomatiseerde management project ontwikkeld door voormalig NBN Co hoofd van de bouw, Dan Flemming.

Over acht fiber bedienend gebied modules (FSAMs) in Project Fox opgenomen, zeven behaalde tijdwinst tussen 52 en 72 dagen in het krijgen van putten en leidingen en de ontwerpen voor een gebied klaar voor de bouw contracten worden afgegeven aan de vezel te installeren.

Het verkrijgen van de Melton terrein bouwrijp opdrachten die worden uitgegeven was niet zo snel als sommige andere gebieden, volgens het document, met Campbelltown in New South Wales en Acacia Ridge in Queensland doorbrak op een korter tijdsbestek dan Melton.

De bron zei dat na onderzoek bij 100 FSAMs, de stapsgewijze verandering in de voorbereiding methoden had geld en tijd voor zowel NBN Co en Telstra opgeslagen.

Een extra besparing, zogenaamde “Architecture 2,1” werkwijze behelst het gebruik van kleinere kabels, vezels kleiner distributiecentra en minder lassen, wat betekent dat de tijd om vezels te installeren in elk terrein wordt sterk verminderd en veel goedkoper voor NBN Co De bron zei dat dit niet was opgenomen in de Melton proces, maar zou het bedrijf te redden van een extra 30 procent op de kosten.

NBN Co ontkende de juistheid van de gegevens op de website document, aan te dringen dat Project Fox in 2013 was afgelopen, die samenviel met het vertrek van een groot deel van de voormalige directeuren van het bedrijf en een aantal van de technologie team. Het bedrijf zei dat het zou een kopie van het document niet vinden in haar administratie.

Volgens de bron, wordt NBN Co niet met behulp van de Architectuur 2.1 ontwerpen, in plaats waarin staat dat het bedrijf nam het besluit om hen terug te draaien naar de voormalige vezel implementatiemethode na het vertrek van chief operating officer Ralph Steffens, die werd vervangen door Greg Adcock.

Deze claim werd ontkend door Morrow, echter, die zei dat de besparingen van Project Fox zijn al opgenomen in een totale kosten-reductieprogramma in NBN Co Hij ontkende ook dat NBN Co het management is op zoek naar eventuele besparingen in de uitrol van glasvezel te onderdrukken rechtvaardigen de nieuwe regering het beleid van het gebruik van fiber to the knooppunt en HFC.

“Dat is helemaal niet waar,” Morrow vertelde de website.

Om voor ons om te verblijven in het AU $ 29500000000 limiet van financiering met eigen vermogen, moeten we een groot aantal efficiency in hoe we inzetten en hoe we werken. We hebben het hele bedrijf proberen om de verschillende mogelijkheden om processen te verbeteren en veranderen de manier waarop technologie kan ons helpen om de kosten te verlagen vinden.

Morrow bevestigd dat NBN Co is het gebruik van de bevindingen van Project Fox om de kosten van het uitrollen van fiber to the gebouw vandaag te verminderen.

“On fiber to the gebouw, we zijn erg gericht op het verminderen van de kosten, dus we zijn op zoek naar dingen genoemd mager vezels. Samen met onze leveranciers, hebben we geïdentificeerd besparingen waar je een enkele vezel uitvoeren om een ​​bepaald huis, en u [voorbereiding] alle vezelverbindingen in een fabriek, en je gewoon uitrollen in een pre-gemeten weg naar de plaats waar deze gewrichten zijn in de pits, “zei hij.

Naast het veranderen van de manier waarop vezel wordt uitgevoerd in de pits en leidingen, veranderingen in de verdeling layout, en een vereenvoudiging van de ontwerpcriteria, NBN Co maakt een aantal besparingen in de kosten van hoe vezels tot het terrein wordt uitgerold.

“Er is technologische evolutie dat er zich ook in de kosten van het glas, de manier waarop de mantel wordt in elkaar gezet,” zei Morrow.

Om het even wat, en nog wat, we duwen de envelop om te proberen en de kosten te verlagen.

Hoewel het nog te vroeg om te zeggen of het project Fox besparingen zouden leiden tot meer Australiërs krijgen fiber to the gebouw, Morrow zei dat de kostenbesparingen die NBN Co nu toe heeft gevonden een lange weg te gaan naar het helpen van het bedrijf doet meer vezels te het terrein binnen de AU $ 29500000000 financiering envelop van de overheid.

“Ik zou graag in staat zijn om genoeg kostenbesparingen in fiber to the gebouw, waar we meer van dat dan van vezels doet naar het knooppunt te vinden,” zei hij.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow

Telstra zoekt 120 vrijwillige ontslagen als gevolg van SDN omscholing

ACCC zoekt inzendingen op de gevolgen voor de concurrentie van OTT, NBN, mobiele data